AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 1 april  Hingene – Sjoeters Recreatief   0-4

De recreatieven van de Sjoeters zetten hun indrukwekkende reeks verder.Tijdens de 1e helft waren de Sjoeters duidelijk beter maar er werden heel wat kansen gemist. De aanvallers waren blijkbaar niet in hun dagje want de rust werd bereikt met een 0-0 stand. Na de pauze tijdens dewelke coach Patrick De Meersman maar liefst 7 spelers liet invallen viel de thuisploeg volledig terug en hadden de Sjoeters voortdurend veldoverwicht. Nadat eerst nog een doelpunt van Bram Wijns werd afgekeurd kon Kevin Willems toch scoren. Bertrand Desitter maakte er als gelegenheidsspits al snel 0-2 van en Serge kon niet achterblijven.(0-3). Nadat nog een doelpunt van Bertrand was afgekeurd maakte hij uiteindelijk toch zijn 2e vd avond en legde de eindscore vast op 0-4. Meteen de 15e overwinning op 16 matchen.

Zat 2 april  Sjoeters A – Lamme Guiche Halle   2-2

De ploeg uit Halle wilde duidelijk een goeie start van hun carnavalweekend want na amper 7 minuten stond het al 0-2. De Sjoeters reageerden en na 10’ stond het 1-2 na een mooi doelpunt van Timothy Coudyser. De rest vd 1e helft verliep het spel verdeeld en kregen beide ploegen wat kleine scoringskansen. Na de pauze met de wind in de rug ontwikkelden de Sjoeters druk maar de bezoekers zetten zich krap en wilden kost wat kost hun voorsprong houden. Na zowat 20’ werd er op kapitein Danny Vrydag een fout begaan in de 16 en Kristof Vermoesen kon de penalty trappen maar de bal belandde op de paal. Het bleef 1-2. De Sjoeters bleven er in geloven maar ook de doelman kwam een paar keer gepast tussen. 3’ Voor tijd was het dan toch raak. Op een verre uittrap van doelman Yves reageerde Jitse alert en hij kon de 2-2 binnenknallen, meteen de eindstand.

Zat 2 april  Sjoeters B – FC Hulst   2-2

De match van de B ploeg kreeg een gelijkaardig verloop als deze van de A ploeg. Ook hier kwamen de bezoekers al snel aan een 0-2 voorsprong. De Sjoeters speelden een krampachtige 1e helft. Lieven Goossens pakte wel uit met een mooie lob maar de bal belandde op de lat. 1’ Voor de rust scoorden de Sjoeters dan toch de aansluitingstreffer. Een hard getrapte vrije trap van Kurt Willems werd in de rebound binnengetrapt door Danny Van Puyvelde. Na de rust een ander spelbeeld. Kapitein Patrick Van Buggenhout vuurde zijn spelers aan. De Sjoeters domineerden en combineerden nu wel vlot en kregen heel wat scoringskansen. Op één van de talrijke hoekschoppen kopte Patrick VB in het zijnet. Een schot van Kurt belandde op de paal maar even later was er dan toch de verdiende gelijkmaker via een prachtig kopbaldoelpunt van Danny Van Puyvelde. De overwinning hing in de lucht. Een mooie persoonlijke actie van Kurt W werd door de doelman geweerd en in de laatste minuut kreeg Danny Van Puyvelde de kans om zijn derde vd dag binnen te trappen maar de bal ging over. Het bleef bij een 2-2 gelijkspel wat een typische derbyuitslag is na een sportief betwiste match.