AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 1 okt  Sjoeters recreatief – Ramsdonk   3-0

Na een weekje rust konden de Sjoeters op zoek haar naar hun 4e opeenvolgende overwinning van dit seizoen tegen Ramsdonk, in het verleden altijd al een moeilijke tegenstander geweest. De Sjoeters recreatief beschikken dit seizoen over een goed uitgebalanceerd elftal onder leiding van coach Patrick De Meersman en tijdens de eerste helft brachten ze mooi voetbal. Vlotte combinaties en ook heel wat kansen die aanvankelijk nog niet werden omgezet maar de druk werd zo groot dat het na 20’ toch 1-0 werd via een own doelpunt. Michael Esselens kon voor de rust de voorsprong nog verdubbelen en direct na de rust was het aan de spits Serge om zijn 1ste vh seizoen te netten (3-0). Zijn kompaan Xavier Depestel bewoog hemel en aarde maar kwam deze keer niet tot scoren. Het bleef bij een verdiende 3-0 overwinning na een collectief zeer sterke prestatie. Volgende week gaat de ploeg voor een vijf op vijf!

Zat 2 okt  Bobo Overijse A – Sjoeters A   1-0

Na de overwinning van vorige week thuis had de A ploeg hier graag een 2e vervolg aan gebreid maar het zat de ploeg niet mee. Door de vele afwezigheden moest coach Paul Roels hard sleutelen aan zijn elftal. De volledige verdediging ontbrak zodat de middenvelders Maarten, Jitse en Stijn het moesten klaren achteraan. De 1e helft hielden de Sjoeters goed stand en konden ze af en toe zelf eens dreigen via Alfred en Frank die beiden de paal troffen. Ook de thuisploeg versierde kansen maar het bleef 0-0 tot de rust. Tijdens de rust moest Jitse met een kwetsuur vervangen worden zodat deze keer Frank zijn plaats achterin moest innemen. Toen de draaischijf op het middenveld Kristof Vermoesen na 15’ ook noodgedwongen naar de kant moest werd het moeilijk om de thuisploeg nog verder af te stoppen. 10’ voor tijd werd het 1-0. De Sjoeters probeerden nog terug te komen maar het bleef bij een nipte 1-0 nederlaag.

Zat 2 okt  Bleuken Merchtem – Sjoeters B   4-0

Voor de 2e week op rij moest de B ploeg van de Sjoeters een tegenstander uit Merchtem bekampen. Vorige week konden de Sjoeters Cristal Boys verslaan met 4-2 deze keer bleek Bleuken te sterk. De thuisploeg domineerde de match en de uitslag behoeft niet meer commentaar. In elke helft scoorde Bleuken tweemaal en haalde dan ook overtuigend de 3 punten binnen. Volgende week moeten de Sjoeters thuis proberen opnieuw de draad op te nemen tegen een Brusselse tegenstander, Week Sport.