AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr 11 nov  Sjoeters Dames – Oudenhove   8-0

Afgelopen voetbalweekend kregen onze meisjes het bezoek van Silverbells Oud’Hove. De zevende in de rangschikking werd meteen naar de keel gegrepen en de bezoekende keepster moest enkele puike reddingen verrichten om de 0-0 op het bord te houden. Halfweg de eerste helft werd de belegering beloond met een goaltje van Nele Boonen. Onze meisjes brachten knap voetbal en wisten voor de rust nog 5 maal te scoren via Nele Van den Broeck (2), Nele Boonen (2) en Lise. Met een 6-0 voorsprong kwamen ze wat lakser uit de kleedkamer. Het goede voetbal van in de eerste helft was ver te zoeken, maar de bezoekers kregen nog steeds geen enkele kans bij elkaar gevoetbald. Ondanks het mindere spel, konden onze meisjes nog twee doelpunten scoren via Tatjana en Tania wat resulteerde in een verdiende 8-0 overwinning. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Linzy Van Lier, Katrien De Smedt, Niky De Kegel, Liesbeth Booghmans, Tinneke Van den Broeck, Lore Hervent, Lise Hoogewys, Tania Louage, Nele Van den Broeck, Tatjana Van Heymbeeck, Nele Boonen, Lien Thoen, Ella Robberechts.

Zat 12 nov  Lembeek A – Sjoeters B   1-1

Na de 7 op 9 uit de laatste 3 matchen waren de verwachtingen hoog gespannen voor deze uitmatch bij Lembeek dat dit seizoen nog maar 3 keer verloor en 5 keer gelijkspeelde maar ook nog niet gewonnen had. Na een minuut stilte voor het overlijden van doelman David Berloo zijn vader, begonnen de Sjoeters begonnen sterk maar al na 10’ viel het stil en kregen we veel balverlies te zien en passes die net niet aankwamen. De thuisploeg putte moed en kwam zowaar na 15’ op voorsprong via een klutsgoal. Bart Dierickx trapte nog een mooie vrije trap in de hoek maar de doelman redde. De 2 grote spitsen Serge en Robin werden te weinig aangespeeld en de rust werd bereikt met 1-0. Na de pauze en met de inbreng van spelverdeler Kristof Vermoesen kwam er wat meer druk van de Sjoeters en na 10’ kon Robin gelijkmaken. Even leken de Sjoeters het verschil te kunnen gaan maken maar opnieuw stokte het spel en slaagde de ploeg er niet meer in de 3 punten mee naar Opwijk te halen. Het bleef bij een wat teleurstellend maar billijk gelijkspel.