AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Zat 11 dec  Week Sport B – Sjoeters B   1-1

De B ploeg moest op verplaatsing naar Anderlecht, mb naar het Sint Niklaasinstituut waar ze Week Sport moest partij geven op kunstgras. De ploeg speelde een aardige wedstrijd met bijwijlen mooi samenspel. Het lichte veldoverwicht werd na zo’n 15’ omgezet in een 0-1 voorsprong via Alfred. Gelegenheidsdoelman Dirk Kennis keepte voortreffelijk en attent en hij kon ook op een secure verdediging rekenen olv Stijn Geeurickx. Na de rust kregen de Sjoeters 2x een uitstekende kans op de 0-2. Eerst verscheen Bart Dierickx alleen voor de doelman en 10’ later deed Timothy dit over maar telkens redde de doelman gepast. En zoals het dikwijls in voetbal gebeurt krijgt men als ploeg het deksel nog op de neus als je morst met je kansen. En ook deze keer was het zo. In de laatste minuut kwam de thuisploeg nog gelukkig langszij. Ipv 0-2 werd het dus 1-1. Een domper op de prestatie vd B ploeg die nochtans een zeer verdienstelijke partij speelde maar uiteindelijk met een gelijkspel moest vrede nemen. Hierdoor blijft de ploeg 5e in de stand.