AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 12 april  Sjoeters Dames – Oudenhove   5-0

Op vrijdag 12 april kregen onze meisjes het bezoek van Oudenhove. Al van bij de aanvangsminuten was het duidelijk dat onze meisjes voor het doel van de tegenstander gingen kamperen. Al het balbezit leverde ook snel een voorsprong op via Lore H. Even later kon Sofie de score verdubbelen op een corner van Tania. Het was eenrichtingsverkeer en onze meisjes stapelden de kansen op. Nog voor de pauze konden Lise en Jolien hun doelpunt nog meepikken zodat een 4-0 voorsprong op het bord stond. Na de rust zagen we eenzelfde spelbeeld en wisten onze meisjes nog één keer te scoren via een knal van een vrije trap van Tania. Dikke proficiat!

Vr 12 april  Robur Moerzeke – Sjoeters Recreatief   1-11

Na de 1e nederlaag in 2 jaar wilden de recreatieven zich overtuigend herpakken en dit lukte ook. Na amper 30sec kon topschutter Serge al de stand openen. Kevin Willems deed hem dit 10’ later na (0-2). De thuisploeg speelde goed mee en belette een hogere score tot Thomas er op slag van rust 0-3 van maakte. De tweede helft was amper begonnen of Serge scoorde opnieuw. Toen dan de thuisdoelman zich kwetste en het veld diende te verlaten was de match gespeeld. Het werd nadien nog een doelpuntenkermis. Met nog goals van Serge (2x), Thomas (2x), Ken en Joachim (2x) werd het uiteindelijk 1-11, een vooroorlogse score.

Zat 13 April  Sportam – Sjoeters B   2-1

Na een zwakke periode (1 op 12) komen nu de matchen aan van de waarheid voor de B ploeg in 3e afdeling. De 1e match liep echter al slecht af. Ondanks steriel veldoverwicht bij het begin van de match voor de Sjoeters kon Sportam op uitbraak na zo’n 15’ er 1-0 van maken. De Sjoeters reageerden direct en dwongen een minuut later een penalty af. Specialist Kristof Vermoesen faalde evenwel. Er werd niet meer gescoord en de 1e helft eindigde op 1-0. Na de pauze het zelfde spelbeeld. De Sjoeters in de aanval en de bezoekers afwachtend. Na een goeie combinatie tussen Kurt W en Fosselle kon deze laatste voorzetten en Kristof V scoorde mooi met het hoofd. Iedereen verwachtte nu dat de Sjoeters vertrokken waren en de 3 punten gingen binnenhalen maar Sportam verdedigde verdienstelijk en 3’ voor tijd konden ze opnieuw scoren op tegenaanval. Een koude douche voor de Sjoeters die niet meer konden reageren. Het bleef bij een zure 2-1 nederlaag waarmee beide ploegen niet verder opschieten.

Zat 13 April  De Vissers Alsemberg – Sjoeters A   3-1

Voor de belangrijke verplaatsing naar Alsemberg kon coach Patrick Coudyser niet beschikken over zijn geschorste doelman. Het beloofde dan ook moeilijk te worden. Na amper 10’ stond het al 1-0. De Sjoeters probeerden wat terug te doen maar het was de thuisploeg die er nog 2-0 van maakten voor de rust. Na de pauze kwamen de Sjoeters supergemotiveerd op het veld en na mooi samenspel kon Robin scoren op pass van Frank. De 2-2 hing lange tijd in de lucht maar het waren uiteindelijk de Vissers die even voor tijd er 3-1 van maakten. Opnieuw een nederlaag voor de A ploeg die het nu moeilijk zal hebben om het behoud in 1e te verzekeren.