Succesvolle weken voor de Sjoeters

Vr 12 dec  Sjoeters recreatief – FC Lambrecht Opdorp   5-0

Voor de laatste match voor de winterstop moesten de Sjoeters recreatief Lambrecht uit Opdorp partij geven, altijd al een taaie ploeg geweest. De Sjoeters hebben echter de laatste weken zoveel vertrouwen opgedaan en sterke resultaten neergezet dat ook deze tegenstander het onderspit moest delven.

De Sjoeters startten zeer sterk en na 5’ stond het al 1-0 via Kurt Debrier. Spits Serge deed er nog eentje bij en voor de rust werd het nog 3-0 opnieuw via een sterk spelende Kurt Debrier. Bij de rust kwam Michael Verbesselt in doel en bleef de thuisploeg het overwicht behouden. Dit werd omgezet in nog twee doelpunten met telkens uitblinker Sven Carlier in de hoofdrol. Eerst leverde hij een assist af voor Cedric die gemakkelijk scoorde en nadien lobde hij de doelman zelf en bracht de eindstand op 5-0.

Na de match ging er nog een feestje door in de kantine, enerzijds tgv de afsluiting van de heenronde en anderzijds nog om de winnaar vd gouden schoen v vorig seizoen, Michel Mergan, te vieren. Dit gebeurde met champagne, een etentje en een goeie brok muziek van de dienstdoende DJ Kurt. Kortom een geslaagde activiteit voor de welverdiende winterstoprust.

Za 13 dec  Sjoeters veteranen – 't Gareel veteranen   3-1

De veteranen van de Sjoeters hebben een moeilijke seizoenstart achter de rug met heel wat gekwetsten en afwezigen en dito resultaten. Het ergste is echter stilaan achter de rug en de ploeg kan alleen maar verbeteren. Tegen de veteranen uit St Pieters Leeuw werd het een duurbevochten maar zeer sportieve match op een door de vrieskou moeilijk te bespelen grasmat. Na zowat 10’ kon de heroptredende Lieven Goossens de score openen na een persoonlijke actie. Nog geen twee minuten later echter stond het al 1-1 na een ongelukkige owngoal van Patrick Van Buggenhout. De thuisploeg wou echter kost wat kost de 3 punten thuishouden en bleef op zoek gaan naar de tweede goal. Die kwam er nog voor de rust via Patrick Busquaert op voorzet van Michiel Costers.

Na de rust probeerden de bezoekers terug te komen maar de Sjoeters olv van gelegenheidscoach Jef Van Assche verdedigden hun voorsprong met veel overgave. Dirk Van den Hoeck was een paar keer nog gevaarlijk maar zelf scoren lukte niet. Hij leverde evenwel 10’ voor tijd een gepaste voorzet af op Patrick B die voor de tweede maal scoorde en de eindstand op het bord bracht.

SUCCESVOL EETFESTIJN SJOETERS

Net zoals de voorbije jaren kunnen ook dit jaar de Sjoeters terugblikken op een zeer succesvol eetfestijn. Opnieuw konden bestuur en spelers meer dan 800 bezoekers verwelkomen om hen te laten genieten van lekkere gerechten. We bedanken dan ook de vele sympathisanten die door hun massale aanwezigheid de werking van de club ondersteunen.

Do  18 dec  20u Daltons – VK De Sjoeters (vriendenmatch)