AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr 12 maart  Sjoeters recreatief – VK Eeksken recreatief   1-3

Na twee mindere matchen speelden de recreatieven van de Sjoeters een goeie eerste helft maar wisten hun veldoverwicht niet voldoende te verzilveren in doelpunten. Immers, enkel Kevin Willems kon voor de rust scoren (1-0). Bij de rust diende coach Patrick De Meersman een paar vervangingen door te voeren en de tweede helft was nog geen 5’ ver of het stond al 1-2. Nadien verliep het spel wat gelijkopgaand en creëerden de Sjoeters wel een paar mooie kansen via Bert De Smedt en Greg Snoeck maar scoren was er niet bij. Het waren uiteindelijk de bezoekers die nog een derde goal scoorden en de match was gespeeld. Te vermelden zeker de sportieve ingesteldheid van beide ploegen die er een aangenaam kijkstuk van maakten voor de toeschouwers.

Zat 13 maart  Cafeboontjes Asse A – Sjoeters A   1-3

Na de goeie match van vorige week die evenwel slechts op 0-0 eindigde was de A ploeg sterk gemotiveerd om eindelijk nog eens te winnen. Maar ook de tegenstander uit Asse wou de drie punten thuishalen om zich alsnog te redden in 1e afdeling. De Sjoeters startten sterk en hadden voortdurend veldoverwicht maar de thuisploeg verdedigde zich knap en hierdoor konden de Sjoeters slechts 1x scoren nl via een kopbal van Kristof Vermoesen op hoekschop van Kristof Fosselle. Op slag van rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte via een penalty. Na de rust kregen we éénrichtingsvoetbal te zien richting thuisdoelman die een sterke match keepte. Twee knappe vrijschoppen van Kristof Vermoesen en Jeroen Van Dooren ranselde hij uit zijn doel evenals een knal in de winkelhaak van Kurt Tuypens. Nadat eerst de scheidsrechter nog een geldig doelpunt van Frank Uyttersprot onterecht afkeurde kon Kurt Tuypens dan toch scoren (1-2). Ook Sven Carlier wist nog te scoren met een kopbal op voorzet van Kristof Fosselle en de 1e overwinning na de winterstop was een feit. Hierdoor verstevigt de A ploeg haar knappe 4e plaats in de stand vd 1e afdeling.

Zat 13 maart  FC Hulst – Sjoeters B   2-2

Net als vorige week speelde de B ploeg opnieuw geen goeie match. Deze keer moesten ze de laatste uit de stand partij geven. De thuisploeg kwam zelfs eerst op voorsprong via een penalty (1-0). De Sjoeters werden wat wakker geschud hierdoor en konden nog voor de rust op voorsprong komen via doelpunten van Kurt Willems en Lieven Goossens maar vertikten het om verder uit te lopen. Zoals zo dikwijls in voetbal breekt dit later zuur op en de thuisploeg kon dan ook nog langskomen in de 2e helft zodat de match eindigde op een 2-2 gelijkspel. Volgende zaterdag komt titelkandidaat St Michiel uit Jette op bezoek. Hopelijk kan de ploeg zich hiertegen wel opladen om een goeie prestatie te leveren en een goed resultaat te behalen.