Alle Sjoetersploegen winnen!!

Vr 13 april  Sparta den Bos Girls – Sjoeters Dames   0-5

Afgelopen vrijdagavond trokken onze meisjes naar Sparta den Bos. Een zeer jonge ploeg waar er zeker in de toekomst rekening mee moet worden gehouden. Onze meisjes namen de wedstrijd meteen in handen. Ze hadden het meeste balbezit en wisten uit de eerste kans meteen een doelpunt te puren. Na een lange bal van Niky, zette Lien zich goed door en bracht de bal voor tot bij Nele B. die in één tijd de score kon openen. Onze meisjes controleerden de partij en even later verdubbelde Nele B. de score na mooi samenspel tussen Annelore en Tania. Na de rust konden ze de score nog verder uitdiepen met twee doelpunten van Lien en nog één van Nele B. Dankzij deze 0-5 overwinning en het puntenverlies van eerste achtervolger Troubleshooters hebben onze meisjes volgende week genoeg aan 1 punt om de kampioenstitel te vieren. Alle supporters op post!
Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Katrien De Smedt, Niky De Kegel, Liesbet Booghmans, Linzy Van Lier, Stien Raedemaeckers, Annelore De Potter, Tania Louage, Lore Hervent, Lien Thoen, Nele Boonen, Tinneke Van den Broeck, Nele Van den Broeck, Ella Robberechts.

Zat 14 april  Bobo A – Sjoeters A   1-2

Jaarlijks is het een spannende match bij Bobo in Overijse en dit was deze keer niet anders. De Sjoeters startten sterk aan de match en nadat Robin al een kans verkeken had om de score te openen kon even later Jurgen Debrabandere een mooie collectieve aanval afronden (0-1). Na 15’ was het aan Robin om eveneens op zijn beurt een mooie aanval succesvol te besluiten (0-2). De thuisploeg herstelde zich langzaam van deze opdoffer en nog voor de rust werd het 1-2. Na de pauze ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker maar de Sjoetersdefensie begaf niet. Doelman Yves kwam telkens gepast tussen. Op counter kwamen Jitse, Wesley en Robin nog dreigen maar een derde doelpunt kwam er niet. Bobo probeerde nog maar het bleef bij een duurbevochten 1-2 overwinning voor de Sjoeters die hierdoor zelfs uitzicht krijgen op de 6e plaats in de stand.

Zat 14 april  Nickyspurters B – Sjoeters B   0-2

De B ploeg moest een paar spelers missen voor de moeilijke verplaatsing bij de 4e uit de stand. Het beloofde dus niet gemakkelijk te worden. De spelers speelden echter een reuze partij. De eerste helft ging het spel op en af maar scoren was er niet bij, vandaar 0-0 met de rust. Na de pauze een mooie combinatie van de Sjoeters en Danny Van Puyvelde die mooi kon besluiten (0-1). De thuisploeg gaf zich niet gewonnen en drong aan maar de Sjoeters konden rekenen op een sterk spelende gelegenheidslibero Michel Mergan en op sluitstuk Kim Verdoodt om tegengoals te verlijden. Even voor tijd werd het zelfs nog 0-2, via een owngoal na aandringen van Timothy. Door deze mooie overwinning stelt de B ploeg haar 7e plaats in de stand veilig.

Vr  20 april  20u15 Sjoeters Dames – Schoonaarde (bij gelijkspel worden de Dames kampioen!!)