Driemaal winst voor de Sjoeters!

Vr 14 nov  Hingene – Sjoeters Recreatief   3-5

Na twee overwinningen op een rij stond de verplaatsing naar Hingene op het programma, een beetje een stap in het onbekende vermits beide ploegen mekaar voor het eerst partij gaven. De tegenstander was niet zo sterk en de Sjoeters waren dan ook baas in de eerste helft. Toch kon er maar eenmaal gescoord worden, nl door topschutter Xavier Depestel. Na de rust gingen de Sjoeters wat sterker aandringen en het werd 0-2 op kopbal van Xavier na een gemeten voorzet van Cedric. De thuisploeg kwam dan wat gelukkig op 1-2. De Sjoeters maakten er via Cedric zelf 1-3 van en de match leek gespeeld op 10’ voor tijd. 2 dubbelzinnige beslissingen van de scheidsrechter bij al dan niet vermeend buitenspel en het stond 3-3. De Sjoeters wilden echter kost wat kost winnen en het waren respektievelijk Peter De Smedt en Xavier Depestel die er alsnog 3-5 van maakten, een meer dan verdiende overwinning evenwel met wat teveel tegendoelpunten.

Zat 15 nov  VK De Sjoeters – Bleuken Merchtem   3-0

Nadat de 20 gasten van de eerste seats van het nieuwe seizoen genoten hadden van een heerlijke maaltijd moesten de Sjoeters de buren uit Merchtem partij geven. De thuisploeg kende een blitzstart en na 5 minuten stond het al 2-0 na doelpunten van Kurt Willems en Jitse Meskens. De bezoekers konden niet zoveel inbrengen tegen de Sjoeters en de rust werd bereikt met 2-0.

Na de pauze probeerde Bleuken nog terug te komen maar de minst gepasseerde doelman van het verbond, Yves liet zich niet verschalken hoewel hij éénmaal de hulp nodig had van de lat. 10’ Voor tijd kon Koeman een te korte terugspeelbal onderscheppen en de 3-0 eindstand op het bord brengen. Een verdiende overwinning waardoor de eerste ploeg van de Sjoeters voeling houdt met de top.

Zat  15 nov  Sjoeters veteranen – Bobo Overijse veteranen 3-2

Na de toch wel moeilijke seizoenstart moesten de veteranen van de Sjoeters de sterke tegenstander uit Overijse partij geven, nl Bobo.

Net als de eerste ploeg van de Sjoeters kenden de veteranen een goeie start en na 5’ stond het 1-0 na een kopbaldoelpunt van Dirk Kennis. Onder impuls van de wederoptredende Nico Peysmans en de andere middenvelders van de Sjoeters, nl Michel Mergan en Dirk Vandenhoeck kregen de Sjoeters nog kansen en het was Bart Dierickx die er 2-0 van maakte. De bezoekers konden evenwel nog voor de rust milderen tot 2-1. Na de rust kregen we een wisselend spelbeeld en het waren de bezoekers die na een betwiste fase (handspel?) op 2-2 kwamen. De wil om te winnen was echter groot bij de veteranen en op 2’ voor tijd werd de grote inzet dan ook beloond met een tweede doelpunt van Bart Dierickx en meteen een mooie 3-2 overwinning.