Dubbele winst voor de Sjoeters!

Zat 14 maart  VK De Sjoeters – Lokomotiv Centrum   2-1

Na een 8 op 18 en drie weken zonder doelpunt moesten de Sjoeters Lokomotiv uit Strombeek partij geven. Op papier geen gemakkelijke match daar er ginder verloren werd met 3-1. Bovendien moest coach Paul Roels heel wat spelers missen. De kern voor de eerste ploeg is echter heel ruim en hierdoor konden een aantal andere spelers zich bewijzen. En dit gebeurde ook. Na zowat 10’ kon Jitse Meskens op pas van Alfred op doel af en hij scoorde beheerst (1-0). De thuisploeg bleef aandringen en op hoekschop kopte Bert De Smedt nipt over. De druk bleef en 10’ voor de rust kon Alfred scoren nadat hij druk had gezet op de doelman. Na de rust kwamen de bezoekers na 5’ op 2-1 na een lob over de doelman van de Sjoeters. Het werd opnieuw spannend. De Sjoeters kwamen nog twee keer kort bij de 3-1 via Jitse en Patrick Busquaert maar het bleef 2-1. Te vermelden nog de secure verdediging van de Sjoeters (slechts 15 tegendoelpunten op 19 matchen) en de knappe spelverdeling op het middenveld olv Kristof Vermoesen. Hopelijk is het tij nu gekeerd en kan de ploeg volgende week bevestigen bij titelkandidaat Penarroya.

Zat  14 maart  Sjoeters veteranen – Omnisport Bierghes 4-0

Na een knappe 22 op 24 moesten de veteranen het nu opnemen tegen de laatste uit de kompetitie, nl een ploeg uit het verre Bierghes. Een gemakkelijke klus die snel werd geklaard door de veteranen van de Sjoeters. Al na 3’ stond het 1-0 via Frank Van Ransbeeck. Nog geen 5’ later kon Luk Bosman de voorsprong verdubbelen. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Patrick Busquaert scoorde de 3-0. Doelman Davy Meskens moest nog eens gepast ingrijpen en deed dit met brio en in de slotfase werd het nog 4-0. Een verdiende overwinning waardoor de veteranen van de Sjoeters nu zeker DE ploeg van de terugronde zijn met maar liefst 25 op 27.