AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 15 feb  Dames Herzele – Sjoeters Dames   1-16

Voor het eerst in weken konden onze meisjes eindelijk nog eens een wedstrijd aanvangen. Ze trokken naar de laatste in de rangschikking nl. Herzele. Onze meisjes startten niet zo scherp aan de partij, maar de eerste kans was wel meteen raak via Lore. Ze begonnen steeds beter en beter te combineren en creëerden kans op kans. De thuisploeg kwam zelden over de middellijn en onze meisjes maakten er een waar doelpuntenfestijn van. Jolien (3), Stien (3), Sofie (3), Lore (2), Tania, Liesbet, Tinneke en een owngoal zorgden uiteindelijk voor een 1-16 eindstand. Dikke proficiat!

Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Niky De Kegel, Lise Hoogewys, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaekers, Tania Louage, Elly De Kegel, Sofie Vermeerbergen, Jolien De Donder, Lore Hervent, Liesbet Booghmans.

Zat 16 feb  Sjoeters A – Sporting Boys   0-5

Na een paar weken zonder voetbal kon de A ploeg eindelijk weer tot voetballen komen. De tegenstander was echter niet min en dit bleek al snel in het spel. De bezoekers waren technisch sterk en telkens een stapje sneller dan de Sjoeters. Na nog geen 5’ stond het al 0-1 na een mooie collectieve aanval. De Sjoeters probeerden wat terug te doen en kregen een paar kansen oa via Robin en Jitse. Ook de bezoekers kwamen nog kort bij een 2e goal maar het bleef 0-1 bij de rust. Er was dus nog hoop voor de 2e helft maar al snel bleek dat het niet zou lukken. De bezoekers kwamen op 0-2 en de veer was gebroken. De technisch sterke tegenstander kon in de resterende tijd nog driemaal scoren en de harde forfaitcijfers op het bord zetten. Werk aan de winkel voor coach Patrick Coudyser om zijn spelers opnieuw mentaal op te krikken voor de volgende opdrachten.

Zat 16 Feb  Sjoeters B – Nickyspurters B   2-1

De nog ongeslagen B ploeg kreeg opnieuw een moeilijke tegenstander te bekampen. Het beloofde een dubbeltje op zijn kant te worden. Het werd in de 1e helft een gelijkopgaande match. Beide ploegen kregen kansen maar de doelmannen konden telkens een doelpunt verhinderen. Tot 5’ voor de rust de heroptredende spits Maarten Kennis kon scoren op een strakke, precieze voorzet van Bart Dierickx. Met een 1-0 ging men rusten. Na de pauze een zelfde spelbeeld. De bezoekers combineerden niet slecht maar scoren was er vooralsnog niet bij. Toen Kurt Robberechts op 15’ voor affluiten er 2-0 van maakte leek de match gespeeld maar 5’ later brachten de bezoekers opnieuw spanning in de wedstrijd. Met een geweldig vrijschopdoelpunt, snoeihard in de winkelhaak, werd het 2-1. Ondanks nog wat spanning bleef het 2-1. Opnieuw 3 punten voor de B ploeg die nu aan kop staat samen met Sportam maar met een match minder gespeeld. Het belooft spannend te blijven de rest van de competitie.