AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 15 okt  Sjoeters recreatief – Sp Opstal   2-1

Na 5 overwinningen op rij kregen de Sjoeters recreatief Sporting Opstal op bezoek die eveneens dit seizoen al haar 5 wedstrijden had gewonnen. Het beloofde dus een spannende match te worden. De Sjoeters dreigden via Serge en Michael terwijl de Sjoeterdoelman ook een paar keer gepast moest tussenkomen. 10’ Voor de rust scoorde Michael Esselens. Na de pauze verliep het spel verder gelijkopgaand en toen de bezoekers dicht bij de gelijkmaker waren, kon Xavier Depestel na een gemeten voorzet van Greg Snoeck de bal binnenkoppen in de winkelhaak. De overwinning leek binnen maar de bezoekers gaven niet op en 1’ voor tijd maakten ze er nog 2-1 van. Verder kwamen ze echter niet zodat de 6e overwinning op rij een feit was.

Zat 16 okt  Jezus Eik A – Sjoeters A   1-0

Na de 1-0 nederlaag 2 weken geleden in Overijse bij Bobo moesten de Sjoeters A opnieuw naar de druivestreek, deze keer naar Jezus Eik. En opnieuw werd het 1-0. Het zag er nochtans in de 1e helft niet naar uit dat het zo zou lopen. De Sjoeters drongen de thuisploeg constant op hun helft. Toen de thuisdoelman dan nog gekwetst moest vervangen worden door een veldspeler leek een uitoverwinning binnen handbereik. 10’ Voor de rust werd Frank neergehaald in de zestien met penalty tot gevolg. Kapitein Danny Vrijdag miste echter en het bleef 0-0 bij de rust. Na een aantal vervangingen tijdens de pauze werd het wat zoeken bij de Sjoeters en Jezus Eik kwam meer in de match. Doelman David Berloo moest een paar keer gevat tussenkomen maar bij een penalty moest hij zich gewonnen geven (1-0). Wat de Sjoeters ook nog probeerden (oa een schot van Jitse dat nipt naast ging) het bleef bij een nipte 1-0 nederlaag die niet voorzien was. Sportief zal er dan ook deze week wat moeten bijgepraat worden binnen de club.

Zat 16 okt  Jezus Eik B – Sjoeters B   1-3

Direct na de A ploeg mocht de B ploeg proberen de eer te redden voor de Sjoeters in Jezus Eik. Bovendien kon doelman Davy Meskens eindelijk weer heroptreden na een lange inactiviteit. Dirk kennis kon al snel na een mooie collectieve aanval de 0-1 op het bord zetten. 10’ Later was het de beurt aan Kurt Willems om de voorsprong te verdubbelen en nog voor de rust scoorde Jef van Assche de 0-3. Tussendoor had Davy een paar keer gepast moeten tussenkomen waarbij hij zich licht kwetste maar zijn match kon verder zetten. Na de rust beperkten de Sjoeters zich tot het consolideren van hun ruime voorsprong en hiervan kon de thuisploeg profiteren om te milderen tot 1-3. Verder kwamen ze niet zodat er toch nog wat kon gefeest worden in Jezus Eik door de Sjoeters.