AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 16 april  Sp Opstal – Sjoeters recreatief   1-2

De recreatieven zijn aan een aardige reeks bezig en deze werd voortgezet op het terrein van Sp Opstal. Jaarlijks nochtans een moeilijke match en dit was deze keer niet anders. Het was vooral dankzij een collectief sterke prestatie dat de overwinning behaald werd. Nadat Serge al een open kans had gemist kon hij er na zowat 15’ toch 0-1 van maken. Hij bezeerde zich hierbij echter en moest spijtig genoeg het terrein verlaten. Direct na de rust kon Maarten er 0-2 van maken. De thuisploeg zette alles op alles en het was dikwijls pompen of verzuipen voor de Sjoeters maar de wil was er om te winnen en het lukte dan ook ondanks nog een tegendoelpunt 15’ voor tijd. Hoewel het een collectief sterke prestatie was was de prestatie van de verdediging met Michel Mergan en Ali als sluitstuk en het centrale middenveld met Michael en Kevin zeker mee bepalend voor het resultaat.

Zat 17 april  Vollezele 1 – Sjoeters B   0-1

Voor de B ploeg stond de verste verplaatsing van het seizoen op het programma nl Vollezele. Na de vlotte 3-0 winst van vorige week waren de verwachtingen hoog gespannen voor deze uitwedstrijd. Het werd een sportieve match met 2 ploegen die het beste gaven van zichzelf. Na een 0-0 ruststand probeerden de Sjoeters in de 2e helft de 3 punten mee te nemen naar Opwijk. En dit lukte. In de 55ste minuut kon Frank Uyttersprot scoren en bewees hiermee nogmaals in vorm te zitten. De verdediging met betrouwbaar sluitstuk Davy Meskens deed de rest. Een verdiende overwinning.

Zat 17 april  Brussels Bulldog – Sjoeters A   2-2

Na de verrassende maar verdiende overwinning vorige week tegen de Brusselse leider Kiwis moest er opnieuw een Brusselse ploeg bekampt worden op het terrein van Bon Air. De jonge garde van de A ploeg had duidelijk vertrouwen geput uit hun sterke prestatie vorige week want na zowat 15’ kon Bert de Smedt na een pas van Patrick Busquaert alleen op doel af en hij vloerde de doelman (0-1). Alfred wou niet onderdoen en 10’later kwam ook hij voor de doelman maar deze redde de 0-2. Op tegenaanval werd het dan 1-1. Nog voor de rust kwamen de Sjoeters opnieuw op voorsprong (1-2), opnieuw via Bert De Smedt met een droge knal in de hoek. Na de rust kregen de Sjoeters minder vat op de match, liet de eerste warmte zijn sporen na en moest er hard gewerkt worden om de voorsprong te verdedigen. 15’ Voor tijd werd het 2-2 nadat doelman Yves in eerste instantie nog redde maar de rebound binnen ging. Trainer Paul Roels moest in de spits de gekwetste Patrick Busquaert nog komen vervangen en hij kreeg nog de beste kans aan de voet, alleen voor de doelman. Zijn lob was echter te zwak en het bleef bij een 2-2 gelijkspel.