OPNIEUW SUCCESWEEKEND!!

Vr 16 nov  Kerksken – Sjoeters Recreatief   2-5

De recreatieven mochten eindelijk nog eens op verplaatsing en meteen naar een nieuwe, onbekende tegenstander, nl de veteranen van Kerksken, een 2e provincialer. Het werd een meevaller. De Sjoeters begonnen sterk en stonden al snel op voorsprong via Serge. De topschutter zorgde ook voor de 0-2 alvorens de thuisploeg via penalty er 1-2 van maakte (rust). Na de pauze voortdurend druk en kansen voor de Sjoeters maar een sterke doelman verhinderde heel wat doelpunten. Toch maakten Serge en tweemaal Jens Vermeir er 1-5 van. Opnieuw via penalty werd de eindstand 2-5. Ook na de match bleef het gezellig in de kantine van de thuisploeg die een pluim krijgt voor haar organisatie en prima ontvangst.

Zat 17 nov  Lamme Guiche Halle – Sjoeters A   1-3

De Sjoetersdoelmannen hebben al een moeilijke seizoenstart gekend door de vele kwetsuren. David Delhij die dit seizoen de club was komen versterken als doelman moet zelfs, spijtig genoeg, binnenkort onder het mes voor een zware schouderoperatie.. Voor de 2 uitmatchen van de A en B ploeg moesten dan ook noodgedwongen 2 veldspelers in doel. Bij de A ploeg was het Greg Snoeck die ‘de handschoen opnam’. Na 2’ liet hij zich verrassen op een verre vrijschop, meteen 1-0. Hij was echter niet aangeslagen en speelde een meer dan verdienstelijke partij. Ook de spelers zelf voelden dat er iets in zat en speelden ook een goeie match. Tijdens de 1e helft het meeste balbezit, een paar kansen, maar geen doelpunten. Na de pauze stond het al snel 1-1 via Jitse na een mooie collectieve aanval. De Sjoeters gingen door en Domien maakte er 1-2 van. De match was gekeerd. Greg moest op tegenaanval nog de gelijkmaker verhinderen maar 5’ voor tijd maakte Jens er 1-3 van en was de match gespeeld. Een belangrijke overwinning, de 2e op rij voor de jonge A ploeg die nu wat opklimt in de stand.

Zat 17 nov  Patron Asse – Sjoeters B   1-10

Ook de B ploeg moest een veldspeler in doel posteren. Het werd Hans Lissens die zijn verantwoordelijkheid opnam. Ook hij liet zich in het begin vd match verrassen (1-0). De thuisploeg staat echter niet voor niets onderaan in de stand en de B ploeg kon dan ook al snel orde op zaken stellen. Nog voor de rust stond het al 1-5 via doelpunten van Yvan op voorzet van Bart, via een owngoal, via spits van dienst Tew opnieuw op voorzet van Bart. Bart zelf maakte er zelf ook nog 2. Na de pauze ging het doelpuntenfestival verder. Nadat eerst Kurt Willems Tew de 1-6 aanbood, scoorde hij zelf (1-7). Nadien was het tweemaal de beurt aan Danny Vrydag (1-9). Kurt Willems mocht de eindstand vastleggen van de doelpuntenkermis. De B ploeg blijft hierdoor, ongeslagen, op de tweede plaats.