De Sjoeters winnen opnieuw!

Zat 17 okt  Sjoeters A – Lembeek A   3-0

Na de verrassende maar verdiende 0-3 overwinning vorige week wilden de Sjoeters A maar al te graag thuis bevestigen. Dit moest echter gebeuren zonder spelmaker Kristof Vermoesen. Nadat de gasten van de seats genoten hadden van het supperlekker etentje (man man man..) kon 1 vd aanwezige sponsors, nl Eddy Esselens, de match op gang trappen. Na zowat 10’ kon Kurt Robberechts de bezoekende doelman verrassen met een mooi schot (1-0). De bezoekers probeerden wat terug te doen maar opnieuw Kurt Robberechts kon er na een mooie solo 2-0 van maken. Na de rust kwamen de bezoekers direct dreigen met een penalty tot gevolg.

Gouden schoen Yves Vandenbroucke kon echter de bal keren en het bleef 2-0. Bert De Smedt kwam nog na een mooie pass van Jimmy Rottiers alleen voor doel maar miste. Het was maar uitstel. Libero Dan Schelfaut bood Jimmy de 3-0 aan en hij aarzelde niet. De match was gespeeld. De A ploeg telt nu 12 op 21 en staat op een mooie 7e plaats.

Vr 16 okt  Hingene – Sjoeters Recreatief   0-5

De recreatieve ploeg mocht deze keer een nieuwe ploeg bekampen, nl de veteranen van St Amands, een vierde provincialer die over een prachtige gemeentelijke accommodatie beschikt met alles erop en eraan. Het werd een mooie voetbalavond.

Na de wat teleurstellende nederlaag van vorige week wilden de Sjoeters zich herpakken in Hingene. Coach Patrick De Meersman moest noodgewongen zelf op de wei en zijn ploeg deed het schitterend. De geest was goed en iedereen was positief ingesteld. Dit resulteerde in de eerste helft in een 0-1 voorsprong via Xavier Depestel. Na de rust was de thuisploeg uitgeteld en de Sjoeters scoorden nog viermaal via Patrick De Meersman, Michael Esselens en Xavier (2). Te vermelden nog het opgemerkte debuut van Steven Esselens en de goeie partij van Michael Verbesselt als veldspeler. Wanneer de ploeg dezelfde positieve ingesteldheid blijft aan de dag leggen zijn er nog vele mooie momenten in het vooruitzicht.

Zat  17 okt  Sjoeters B – Sparta den Bos B 0-1

De B ploeg kreeg een op papier haalbare tegenstander te bekampen en het optimisme was dan ook groot voor de match. De bezoekers verzetten zich echter hardnekkig en maakten het de Sjoeters niet gemakkelijk. De rust werd bereikt met een 0-0 tussenstand. Na de rust namen de Sjoeters het iniatief maar een ongelukkige tussenkomst van de doelman bezorgde de bezoekers een onverhoopte voorsprong. De thuisploeg was even aangeslagen maar zette nadien alle middelen in en drong de bezoekers volledig terug. De kansen stapelden zich op maar scoren was er niet bij. Ook Luk Bosman lukte daar niet in; zijn schot belandde op de deklat. Het werd uiteindelijk een teleurstellende 0-1 nederlaag voor de B ploeg. Werk aan de winkel voor het team van Dirk Kennis, Jef Van Assche en Danny Van Puyvelde. Samen komen ze er wel uit. We hebben er het volste vertrouwen in.