AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 16 sept  Vet Itterbeek – Sjoeters recreatief   0-1

De Sjoeters recreatief moesten op verplaatsing naar Itterbeek om de veteranen van Itina Itterbeek te bekampen. Een ploeg die dit seizoen nieuw aan de kalender werd toegevoegd. Het werd een prachtige voetbalavond met 2 sportieve ploegen en met heel wat wisselende kansen. De thuisploeg begon sterk aan de match en kwam dicht bij de openingstreffer maar na zo’n 10’ herstelden de Sjoeters het evenwicht en Serge kwam alleen voor de doelman maar miste. Het spel ging mooi op en af maar nog voor de rust kon Kevin Xavier lanceren en deze kopte de bal binnen (0-1). Na de rust sterke druk van de thuisploeg maar de Sjoeters gaven geen krimp en konden naar hartelust counteren vanuit een sterk bezet middenveld met Kim, Michael en Kevin als draaischijven en Serge en Xavier als gevaarlijke spitsen. De Sjoeters kregen nog heel wat kansen en de thuisploeg werd goed opgevangen door een sterke verdediging waarbij Ken werkelijk geen enkel duel verloor en Ali het betrouwbare sluitstuk was. Het bleef bij een verdiende 0-1 overwinning na een toffe match met echt wel goed voetbal. Ook na de match werd het nog een gezellige bedoening. Een avond om in te kaderen!

Zat 17 sept  Sjoeters A – Cafeboontjes Asse A   2-3

Na een jaar afwezigheid in 1e konden de Cafeboontjes hun plaats opnieuw innemen. Na nog geen 5’ een wat licht toegekende penalty en 0-1. De Sjoeters namen nadien de match in handen en konden veldoverwicht afdwingen maar het duurde tot diep in de 1e helft alvorens Kristof Vermoesen vanop afstand eindelijk kon scoren (1-1). Na de rust het zelfde spelbeeld. De Sjoeters drukken en de bezoekers massaal verdedigen en rekenen op de counter. Op het moment dat iedereen de voorsprong verwachtte voor de Sjoeters kon de bezoekende spits op counter scoren (1-2) en even later werd het tot overmaat van ramp zelfs 1-3. De thuisploeg was even de kluts kwijt maar nadien trof Jens de deklat en de paal vooraleer opnieuw Kristof Vermoesen er 2-3 van maakte. Er restte evenwel te weinig tijd om nog terug te komen en het bleef bij een wat ongelukkige 2-3 nederlaag na een match met zeker 75 percent balbezit voor de Sjoeters. Dat is echter nu eenmaal voetbal!

Zat 17 sept  Sjoeters B – Cafeboontjes Asse B   3-0

Ook de B ploeg moest de Cafeboontjes uit Asse bekampen. De B ploeg is dit seizoen sterk verjongd en dit zal stilaan zijn vruchten beginnen afwerpen. De bezoekers startten het sterkst en gelukkig was er een sterke Kim Verdoodt die de openingstreffer voorkwam met enkele knappe saves. De Sjoeters kwamen beter in de match en het was Timothy die met een mooi afstandsschot in de winkelhaak de score opende. Na de pauze domineerden de Sjoeters, gedragen door de wind en na een mooie combinatie tussen Thomas Desitter en Bert De Smedt kon deze laatste knap afwerken in de hoek (0-2). Een andere nieuwkomer dit seizoen, Domien Schoonjans, diepte de voorsprong verder uit (0-3) en hierbij bleef het. Een mooie 3-0 overwinning na een sterke collectieve prestatie vd ploeg.

Vr  23 sept  20u15 Sjoeters Dames – Oudenhove (bekermatch)