AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr 18 nov  Affligem – Sjoeters Recreatief   2-5

De 9e match vh seizoen werd gespeeld in Affligem in minder gunstige omstandigheden vermits er heel wat mist was. De start kon nochtans niet beter want in de 1e minuut werd het al 0-1 via Serge op voorzet van Bert. De thuisploeg speelde goed mee maar na 15’ maakte Serge er 0-2 van en nog voor de rust kon Michael op pass van Bert er 0-3 van maken. Na de pauze en een aantal vervangingen kwam de thuisploeg beter in het spel en het werd 1-3. Coach Patrick De Meersman greep in en algauw werd het 1-4 opnieuw via Serge. De thuisploeg maakte er 2-4 van maar uitblinker Serge gaf de 2-5 op een schoteltje aan Xavier die niet aarzelde. 2-5 was dan ook de verdiende uitslag voor de Sjoeters, meteen 9 matchen op rij zonder verlies. Volgende week de 10e en laatste match voor de winterstop thuis tegen Lippelo.

Zat 19 nov  Sjoeters A – JB United   1-3

Nadat de gasten vd seats genoten hadden van een heerlijke maaltijd mocht matchbalschenker Luc Bally de aftrap geven. De tegenstander van de Sjoeters was niet van de poes want JB is dit jaar titelkandidaat. Na zowat 10’ werd het 0-1. De Sjoeters herstelden het evenwicht en kregen ook kansen oa via Fosselle die nipt naast besloot. Net voor de rust werd het 0-2 na wat mistasten in de thuisdefensie. Een betwist doelpunt vd tegenpartij na buitenspel besliste de partij (0-3). Even later kon Robin nog tegenscoren maar de 3 punten waren, verloren. Het bleef 1-3. Volgende week beter in Affligem!

Zat 19 nov  Sjoeters B – Cristal Boys B Merchtem   3-1

Matchbalschenker Jean Keppens trapte de derby op gang. Het was een evenwichtig begin met wisselende kansen. Na zowat 15’ een incident. Een bezoekende aanvaller ging te lang door op de doelman vd Sjoeters met als gevolg dat deze laatste, ondanks de goeie zorgen vd aanwezige Harry De Cock, de match moest staken met een gebroken vinger. Coach Dirk Kennis moest noodgedwongen in het doel. Voor de rust kon Hans Lissens scoren uit een heerlijke vrijtrap. Tijdens de 2e helft wat meer druk vd bezoekers en na 15’ werd het 1-1. De ingevallen Thomas Desitter toonde dan zijn klasse en op 5’ zette hij op zijn eentje de situatie recht voor de thuisploeg door 2x te scoren. 3-1 Was dan ook de eindstand waardoor de ploeg nu oprukt naar de 7e plaats in de stand.