Winst en verlies voor de Sjoeters!

Zat 18 feb  Sparta den Bos B – Sjoeters B   0-4

Na een lange winterstop eindelijk weer voetbal. De B ploeg moest aan de slag bij Sparta den Bos uit Ternat. Tijdens de eerste helft konden de Sjoeters veldoverwicht afdwingen en kansen creeren maar het duurde tot 5' voor tijd alvorens de score geopend werd. Een mooie verre voorzet van Stijn Heyvaert werd aan de 2e paal binnengekopt door Bert De Smedt. Op slag van rust kon Gunter Van Geet de voorsprong verdubbelen met een afstandsschot. Na de pauze was het kans op kans voor de Sjoeters via Domien, Preben en Maarten maar het was wachten tot 15’ voor tijd alvorens Domien na een persoonlijke actie er 0-3 van maakte. Uiteindelijk werd het nog 0-4 na een owngoal op voorzet van Hans Lissens.

Zat 18 jan  Kiwis Anderlecht – Sjoeters A   5-0

De A ploeg kreeg een moeilijke verplaatsing als opening, nl op bezoek bij de huidige leider in de stand, de Kiwis uit Anderlecht. Met slechts 1 spits en een versterkt middenveld werd de thuisploeg goed opgevangen. De technisch sterke thuisploeg vond geen gaatje en het bleef lange tijd 0-0. Zelf konden de Sjoeters slechts een paar kleine kansjes afdwingen. 5’ Voor tijd werd een klein foutje in de verdediging afgestraft, 1-0. Na de rust werd het al snel 2-0 en de match was hiermee gespeeld. De Sjoeters deden nog hun best maar moesten hun meerdere erkennen in de technisch sterke titelkandidaat. Het werd 5-0. Hopelijk volgt er volgende week een klinkende prestatie thuis.