Winst en verlies voor de Sjoeters

Zat 18 okt  Jezus Eik A – VK De Sjoeters   0-1

Voor de verre verplaatsing naar Jezus Eik moesten de Sjoeters een paar kernspelers missen. Het was dan ook wat zoeken tijdens de eerste helft. De thuisploeg speelde onbevangen en maakte het de Sjoeters erg lastig. Er werd de eerste helft niet al te goed gevoetbald met veel slechte balcontroles en weinig kansen. Enkel Kurt Tuypens op pass van Kurt Willems kreeg een mooie schietkans en even voor de rust kon Frank Uyttersprot, alleen voor de doelman niet besluiten. Na de rust beterde het spel en de Sjoeters namen nu het initiatief. Frank Van Ransbeeck, die z’n wederoptreden maakte zorgde voor heel wat gevaarlijke infiltraties en na zo’n 10’ kon één van de jongeren, Jitse, scoren met een mooie omhaal, 0-1.

Nadien ging het spel goed over en weer maar er werd niet meer gescoord zodat het bij een krappe maar belangrijke 0-1 overwinning bleef.

Zat 18 okt  FC Hoogstraat veteranen – Sjoeters veteranen   2-0

Na de overtuigende 10-0 overwinning van vorige week waren de verwachtingen hoog gespannen bij de veteranen van de Sjoeters om te bevestigen. De veteranen speelden ook een goeie match maar kenden wat tegenslag met de afwerking.

Lieven Goossens en de debuterende Koen Vandersteen kregen een paar kansen maar konden niet besluiten. Deze laatste dribbelde de doelman en besloot op de paal. Even later scoorde de thuisploeg. Ipv 0-1 stond het 1-0;

Verder aandringen had blijkbaar geen zin. Het wilde gewoonweg niet lukken. Het werd trouwens nog 2-0, meteen de eindstand.

Volgende week zullen de veteranen zich alweer moeten herpakken.