AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 19 april  Sjoeters Dames – Briel   6-0

Afgelopen voetbalweekend stond er het duel tegen de buren uit Briel op het programma. Onze meisjes grepen de tegenstander meteen bij de keel, maar uitgespeelde kansen volgden er niet. Het was wachten tot halfweg de eerste helft toen Lore H. de keepster met een afstandschot kon verschalken. De veer was wat gebroken bij de tegenstander en het tweede doelpunt volgde snel via Sofie. Net voor de pauze kon Lore H. met een kopbal de 3-0 op het bord zetten. In de tweede helft konden onze meisjes de score nog wat verder opdrijven via Lore H., Stien en Jolien zodat ze een klinkende 6-0 overwinning boekten!

Samenstelling van de ploeg: Liesbet Booghmans, Lore François, Niky De Kegel, Britt Storme, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaeker, Annelore De Potter, Elly De Kegel, Lore Hervent, Sofie Vermeerbergen, Jolien De Donder, Nele Van den Broeck.

Vr 19 april  't Vat Lebbeke – Sjoeters Recreatief   2-6

Jaarlijks een moeilijke verplaatsing naar ’t Vat in Wieze. Dit jaar was dit niet anders. De thuisploeg hield het evenwicht in de match maar na zo’n 15’ kon Serge toch scoren met een mooie volley. Even later aan de overkant penalty en 1-1. Sjoeterdoelman Yves hield de thuisploeg vd 2-1 en even later kon Michael scoren met een mooi schot in de winkelhaak. Joachim verhoogde nog tot 1-3 voor de rust. Na de pauze even druk van de thuisploeg maar het was opnieuw Serge die er 1-4 van maakte. Zowel Jens als Michael konden nog scoren alvorens de thuisploeg opnieuw via penalty de eindstand vastlegde op 2-6. Eén van de beste matchen vh seizoen voor de recreatieven met stuk voor stuk pareltjes van doelpunten.

Zat 20 April  Jezus Eik A – Sjoeters A   0-0

De A ploeg moest voor de laatste keer dit seizoen op verplaatsing naar het verre Jezus Eik. Na de vele nederlagen vd laatste weken moest er dringend iets gehaald worden. Het werd een boeiende match met veel middenveldspel en een paar kansen langs beide zijden. Bij de rust stond het nog 0-0. De Sjoeters waren het kortst bij een doelpunt geweest. Op hoekschop kopte Serge de bal net niet over de lijn. Na de pauze bleven de Sjoeters aandringen en gingen op zoek naar de voorsprong maar het lukte maar niet en het bleef bij een 0-0 gelijkspel. Nu resten er nog 4 thuismatchen voor de A ploeg die allemaal puntengewin moeten opleveren om zich alsnog te redden in 1e afdeling.

Zat 20 April  Cristal Boys B – Sjoeters B   0-2

Ook de B ploeg moest een laatste keer op verplaatsing voor de derby bij de buren uit Merchtem. Na een zwakke periode de voorbije matchen moest ook de B ploeg dringend winnen om opnieuw mee te doen voor het kampioenschap. Het werd geen mooi kijkstuk maar er kon wel gewonnen worden. Eerst werd er gescoord via een own doelpunt en nadien kon Maarten een mooi doelpunt maken en de 0-2 zege veilig stellen. Ook voor de B ploeg volgen nu nog 4 belangrijke thuismatchen.