AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 19 okt  Sjoeters Dames – Herzele   15-0

Vrijdagavond kregen onze meisjes Herzele, de laatste in de rangschikking, op bezoek. Onze meisjes startten uitstekend aan de partij met al een doelpunt na een halve minuut van Sofie. Enkele minuten later wist Stien de score te verdubbelen wat de start was van een waar doelpuntenfestijn. Onze meisjes creëerden kans op kans en scoorden aan de lopende band via Patricia (3), Sofie (2), Lore H. en Nele B. Ook na de pauze was hetzelfde spelbeeld te bewonderen waarbij de bezoekers niet uit de omknelling raakten. Onze meisjes konden hun doelpuntensaldo nog wat opkrikken met doelpunten van Lore H., Nele B., Britt (2) en Tatjana (2) wat leidde tot een zware 15-0 overwinning. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Lore François, Lise Hoogewys, Liesbet Booghmans, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaeker, Nele Van den Broeck, Nele Boonen, Lore Hervent, Patricia Thys, Sofie Vermeerbergen, Britt Storme, Linzy Van Lier, Tatjana Van Heymbeeck.

Zat 20 okt  Tervuren Rangers – Sjoeters A   4-1

Voor de 6e maal al dit seizoen op 7 matchen moest de A ploeg op verplaatsing, deze keer naar Tervuren, een nieuwe ploeg in 1e afdeling. Op een synthetisch terrein startten de Sjoeters niet slecht en speelden goed mee met de thuisploeg maar na zo’n 15 kwam de thuisploeg op toerental en moesten de Sjoeters verdedigen. Dit lukte tot zo’n 10’ voor de rust (1-0). Even later bijna 1-1 na een knap schot van Frank op de paal. Na de pauze drong de A ploeg onmiddellijk aan maar na 10’ kwam de thuisploeg via een counter op 2-0. Toen het even later zelfs 3-0 werd via penalty was de match gespeeld. Vooraleer de Sjoeters de eer konden redden via Timothy was het nog 4-0 geworden. Een zware 4-1 nederlaag voor de A ploeg van de Sjoeters. Volgende week opnieuw een sterke tegenstander, thuis te bekampen door de Sjoeters, nl JB United. Misschien kan er dan wel eens voor de verrassing gezorgd worden.