Sjoeters verliezen topmatch

Vr 20 maart  Daltons Malderen – Sjoeters Recreatief   4-2

Na een lange reeks zonder nederlagen, moesten de Sjoeters recreatief hun meerdere erkennen in de Daltons van Malderen. Het begon nochtans goed. Voorspeler Serge zette de traditie van de voorbije matchen voort en scoorde opnieuw na 5’. Een misverstand in de verdediging van de Sjoeters en het stond al na 10’ 1-1. De rest van de eerste helft verliep gelijkopgaand. De Sjoeters kregen nog de kans via Serge op de 1-2 maar het was aan de overkant waar het nog voor de rust 2-1 werd. Na de rust liep de thuisploeg uit tot 4-1 maar de Sjoeters gaven zich nog niet gewonnen en Cedric scoorde de 4-2. Nadien haalde de doelman nog tweemaal de bal van de doellijn op pogingen van Cedric. Ondanks zeker 6 hoekschoppen op rij bleef het bij een 4-2 nederlaag voor de Sjoeters recreatief die dit na de match niet aan hun hart lieten komen. Volgende week beter.

Zat 21 maart  't Gareel Veteranen – Sjoeters Veteranen   0-2

De veteranen blijven hun opmars verder zetten. Dankzij een nieuwe overwinning halen ze nu maar liefst 28 op 30 de laatste 10 matchen. Ook bij ’t Gareel in St Pieters Leeuw waren ze te sterk en nog voor de rust stond het reeds 0-2 via doelpunten van Hans Lissens en Greg Snoeck. Ondertussen hield Davy Meskens de nul op het bord, nu reeds voor de zoveelste keer. Na de rust behielden de Sjoeters een rustig meesterschap en op penalty kregen ze nog de kans om de voorsprong verder uit te diepen. Patrick Van Buggenhout kreeg de bal echter niet voorbij de doelman en het bleef bij een verdiende 0-2 overwinning waardoor de ploeg nu reeds is opgerukt naar de 6e plaats.

Zat  21 maart  Pennaroya Vilvoorde – VK De Sjoeters 2-0

De eerste ploeg van de Sjoeters moest op bezoek bij de Spaanse ploeg uit Vilvoorde die virtueel op kop staat in de stand. Een echte topmatch dus op 7 weken voor het einde van de kompetitie. Hoewel beide ploegen de beste bedoelingen hadden om er een aangenaam kijkstuk van te maken wilde de scheidsrechter spijtig genoeg niet mee en hij floot de match naar de vaantjes. Hij verzuimde het reeds na 15‘ om correct op te treden bij een zware aanslag op Sven Carlier, een rode kaart waard maar zelfs geen geel. Het liet zich dan ook raden dat de spelers zich niet geremd voelden om er hard tegen aan te gaan. Na de rust waren er zeker drie gevallen waarbij thuisspelers zich bezondigden aan natrappen eveneens zonder gevolgen. Aan de kant van de Sjoeters werd een hands van Jeroen Van Dooren niet bestraft met penalty 10’ voor tijd. Op dat moment was het kalf echter al verdronken want tussendoor waren er ook nog 2 doelpunten gevallen (2-0). En zo eindigde de match dan ook teleurstellend. Een afknapper van formaat met een ontstellend zwakke scheidsrechter in de hoofdrol. Dit werd ook gesteld door de thuisploeg maar zij tilden hier natuurlijk minder erg aan omdat de overwinning binnen was.