Sjoeters sluiten het jaar af met 2 overwinningen!

Za 20 dec  VK De Sjoeters – Dynamo Wijndaal   2-1

Na een goeie oefenmatch op donderdag bij de Daltons uit Malderen kreeg de eerste ploeg van de Sjoeters een moeilijke tegenstander voor de laatste competitiematch voor de winterstop, nl Dynamo Wijndaal uit Hoeilaart. Het werd dan ook een spannende match met twee ploegen die voluit voor de winst gingen. De bezoekers startten met windvoordeel wat de verdediging van de Sjoeters tot voorzichtigheid dwong. De eerste twintig minuten verliepen gelijkopgaand tot spelverdeler Kristof Vermoesen Koeman perfect aanspeelde. Hij ging op de doelman af en plaatste de bal mooi in doel (1-0). Vandanaf had de thuisploeg veldoverwicht en werden er nog wat kansen afgedwongen maar het bleef 1-0. Bij de rust verving trainer Paul Roels twee spelers en dit gaf direct resultaat. De ingevallen Peter De Smedt kon al na 2’ scoren. De vreugde was echter van korte duur want nog in dezelfde minuut konden de bezoekers milderen tot 2-1. De bezoekers zetten nu druk maar de thuisploeg beschikt niet voor niks over de beste verdediging van de reeks en kon zonder veel problemen standhouden. De Sjoeters hadden nog een paar mogelijkheden om de voorsprong verder uit te diepen maar het bleef bij een nipte maar verdiende overwinning. Met deze overwinning blijft de ploeg tweede in de stand op een puntje van de leider.

Za 20 dec  Sjoeters veteranen – Emi Essene veteranen   2-0

De veteranen van de Sjoeters wilden blijkbaar niet onderdoen voor de eerste ploeg van de Sjoeters en wonnen ook hun laatste match van het jaar. De tegenstander uit Essene staat een paar plaatsen hoger gerangschikt en het werd dan ook een moeilijke match. In de eerste helft kregen zowel Kurt Willems als Sven Carlier de bal niet in doel want ze troffen beiden de paal. Ook de bezoekers troffen de paal en de 0-0 ruststand was dan ook logisch. Na de rust konden de Sjoeters profiteren van het windvoordeel en het was de heroptredende Sven Carlier die de doelman klopte (1-0). De bezoekers probeerden nog wat terug te doen maar het was uiteindelijk Lieven Goossens die er 2-0 van maakten en de match was beslist. Meteen een derde overwinning op rij voor de veteranen die hoopvol het nieuwe jaar tegemoet gaan.

Bij deze wensen spelers en bestuur van VK De Sjoeters alle trouwe lezers en sympathisanten een ZALIG KERSTFEEST en een GELUKKIG NIEUWJAAR en we hopen ook volgend jaar op dezelfde steun en sympathie te mogen rekenen.