AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 21 sept  Oudenhove – Sjoeters Dames   0-11

Na de knappe winst van vorige week, trokken onze meisjes naar Oudenhove. Al van in het begin van de wedstrijd drukten ze de tegenstander op eigen helft en wist Nele Van de Broeck vrij snel de openingstreffer tegen de netten te trappen. Onze meisjes waren vertrokken voor een doelpuntenfestijn waarbij Nele Boonen 4 keer de weg naar het doel vond en ook Lore Hervent wist een goaltje mee te pikken. Na de pauze zagen we eenzelfde spelbeeld met nog enkele mooie acties en dito goals. Deze keer waren het Liesbet, Jolien, Niky en 2 keer Sofie die met hun doelpunten voor een 0-11 winst zorgden. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Tinneke Van den Broeck, Niky De Kegel, Liesbet Booghmans, Linzy Van Lier, Stien Raedemaekers, Nele Van den Broeck, Tania Louage, Lore Hervent, Jolien De Donder, Nele Boonen, Lore François, Sofie Vermeerbergen.

Zat 22 sept  Sp. Affligem – Sjoeters A   2-2

De A ploeg moest voor de 3e keer op rij op verplaatsing; deze keer naar Affligem, een ploeg die vorig jaar 5e eindigde. De thuisploeg begon sterk aan de match en drukte de Sjoeters weg. Technisch sterk, snel en hard in de duels. De Sjoeters hadden het moeilijk en een doelpunt kon niet uitblijven. Na 15’ was het zover (1-0). De thuisploeg bleef aandringen en het werd 2-0. Uiteindelijk werd de rust bereikt met ‘slechts’ 2-0. Na een dubbele wissel bij de rust kregen we in de 2e helft een totaal ander spelbeeld. De Sjoeters namen het initiatief en de thuisploeg plooide terug. Na tweemaal bijna kon Robin eindelijk tegenscoren. De Sjoeters gingen door en Jurgen kon 15’ voor tijd zelfs gelijkmaken. De thuisploeg kon geen vuist meer maken en bijna werd het zelfs nog 2-3 maar de bal strandde op de paal. Het bleef uiteindelijk 2-2, een billijke uitslag voor 2 ploegen die elk een helft domineerden. Nogmaals te vermelden dat coach Coudyser een zeer jonge ploeg in lijn bracht. Aan de prachtige 2e helft moet deze jonge groep zich optrekken en vertrouwen tappen voor het vervolg vd competitie.