AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 22 maart  Sjoeters Dames – Bonte Lokeren   1-0

Vrijdagavond kregen onze meisjes het bezoek van Bonte Girls, een tegenstander waar onze meisjes het keer op keer moeilijk tegen hebben. Onze meisjes startten uitstekend aan de partij met meteen goede kansen voor Tania en Nele, maar de keepster pakte telkens uit met een knappe redding. Het was eenrichtingsverkeer en de bezoekers raakten niet uit de omknelling, maar onze meisjes kregen het leer niet tegen de netten. Ook na de pauze waren ze de betere ploeg en wisten ze deze keer wel op voorsprong te klimmen. Lore H nam de bal buiten het strafschopgebied aan en plaatste hem mooi in de hoek. De bezoekers raakten wat gefrustreerd en de gemoederen laaiden hoog op, maar ondanks het tumult hielden onze meisjes de 1-0 vast. Dikke proficiat!

Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Lore François, Niky De Kegel, Tania Louage, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaeker, Annelore De Potter, Lore Hervent, Sofie Vermeerbergen, Elly De Kegel, Nele Van den Broeck, Jolien De Donder, Liesbet Booghmans.

Vr 8 maart  Kerksken – Sjoeters Recreatief   3-7

Ook de verplaatsing naar Kerksken werd winnend afgesloten voor de Sjoeters Recreatief. De recreatieven moesten het doen zonder echte doelman en daarom stonden de 2 spitsen elk een helft in doel. Michael in de 1e helft en topschutter Serge in de 2e helft. Serge opende de score op penalty maar al snel nadien stond het opnieuw gelijk, (1-1). Nog voor de rust kon Bertrand 2x scoren en de Sjoeters stonden halfweg 1-3 voor. Na de pauze kon opnieuw Bertrand verder aandikken tot 1-4 alvorens Kim er 1-5 van maakte. De thuisploeg maakte er 2-5 van maar Michael zorgde voor de 2-6. Door ’n owndoelpunt werd het nog 3-6 maar uiteindelijk zorgde opnieuw Michael voor de 3-7 eindstand.