Eerste nederlaag voor de Sjoeters

Za 22 nov  Lokomotiv Centrum Strombeek – VK De Sjoeters   3-1

De tiende kompetitiematch vh lopend seizoen is de Sjoeters fataal geworden.

Tegen een enthousiaste en sterk gemotiveerde thuisploeg moest de eerste ploeg van de Sjoeters de duimen leggen. Dit gebeurde in uitzonderlijk slechte weersomstandigheden. De match begon al iets later door een hevige sneeuwstorm. Het terrein lag er ook erg zwaar bij. Het werd dan ook een fysieke match. Tijdens de eerste helft begon de thuisploeg sterk maar de Sjoeters vingen het offensief goed op en kregen zelf ook wat mogelijkheden. Op slag van rust kwam Thomas De Cooman alleen voor doel maar de doelman redde in extremis. Bij de rust (0-0) moest spelverdeler Kurt Tuypens noodgedwongen aan de kant blijven en dit liet zich snel gevoelen. Zijn vervanger, Kristof Vermoesen, die na lange afwezigheid zijn wederoptreden maakte, speelde een verdienstelijke tweede helft maar kon het aanvallend geweld van de thuisploeg ook niet stoppen. Na 10’ stond het 2-0. De Sjoeters gaven nog niet op maar uit een betwiste fase werd het 3-0 en de match was gespeeld. Na een mooie individuele actie van Frank Van Ransbeeck kon kapitein Danny Vrijdag nog milderen tot 3-1 maar verder geraakten de Sjoeters niet meer. Een spijtige zaak maar zeker een verdiende overwinning voor de thuisploeg. Doelman Yves Vandenbroucke die op 9 matchen nog maar 4 keer geklopt was zag nu ineens zijn tegendoelpunten bijna verdubbelen. Door deze nederlaag moeten de Sjoeters leider Penarroya verder laten uitlopen. Nu zaterdag ontvangen de Sjoeters de leider en kunnen ze iets rechtzetten. Spanning verzekerd.

Sjoeters Recreatief - SV Droeshout : uitgesteld

Omn Bierghes – Sjoeters Veteranen : uitgesteld