Een succesvol weekend voor de Sjoeters!

Vr 23 april  Sjoeters recreatief – Affligem   2-1

Voor de laatste match van het seizoen moesten de recreatieven van de Sjoeters het thuis opnemen tegen Affligem. Het werd een spannende en aangename match. Tijdens de eerste helft hadden de Sjoeters wat veldoverwicht en dit resulteerde in de 1-0 via Xavier Depestel. Na de pauze kon de thuisploeg deze voorsprong aandikken tot 2-0 na een mooie aanval, succesvol afgerond door Kevin Willems. Dit was blijkbaar het sein om wat meer weerwerk te bieden voor de bezoekers want de druk nam toe en het werd al gauw 2-1. Hoe sterk de bezoekers ook nog aandrongen het bleef 2-1 oa dankzij het goeie werk van doelman Ali. Hiermee werd het seizoen afgesloten met een vierde overwinning op rij. En een pluim voor de verantwoordelijken Patrick De Meersman en Dirk Boeykens

Zat 24 april  Siccard Boys Merchtem – Sjoeters B   0-1

Na veel puzzelwerk kregen de coaches van de B ploeg toch een elftal bij mekaar voor de moeilijke verplaatsing naar titelkandidaat Siccard uit Peizegem. Iedereen was echter supergemotiveerd om een goeie prestatie te leveren en de ploeg kwam op voorsprong dankzij een doelpunt van Danny Vrijdag. De thuisploeg die de titel zag verloren gaan probeerde nog wel maar kon de collectief sterke Sjoeters niet meer verontrusten en het bleef bij een deugddoende 0-1 overwinning voor de B ploeg van de Sjoeters die de vierde plaats nog in hun bereik hebben.

Zat 24 april  Lamme Guiche Halle – Sjoeters A   2-2

Net als voor de B ploeg was het voor de A ploeg puzzelen om een ploeg op de been te krijgen voor de verplaatsing naar Halle. Nochtans een belangrijke match want na een mooie 15 op 15 voor de thuisploeg was het verschil tussen de Sjoeters als 4e en Lamme Guiche als 5e nog amper 2 punten.. Het werd een boeiende en gelijkopgaande match. De thuisploeg begon sterk en probeerde snel de beslissing te forceren. Het doelhout en doelman Yves Vandenbroucke verhinderden dit. Na zowat 20’ kwamen de Sjoeters beter in de match en dwongen ook een paar kansen af via Sven en Kristof Vermoesen maar het bleef 0-0 bij de rust. Ook de eerste 10’ vd 2e helft waren voor de Sjoeters maar het was de thuisploeg die op voorsprong kwam na een snelle counter waarbij de erg zwak leidende scheidsrechter niet vrijuit ging. In dezelfde minuut maakte Sven Carlier gelijk met een heerlijke trap in de winkelhaak. De thuisploeg probeerde het met verre ballen en zowat 10’ voor tijd werd het 2-1. De Sjoeters gaven zich nog niet gewonnen en 2’ voor tijd kon Bert De Smedt met een harde knal de gelijkmaker scoren. Het bleef bij een billijk gelijkspel tussen twee sportieve amateurploegen die beiden bewezen hun plaats in de top vd 1e afdeling waard te zijn.