AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 23 nov  Sjoeters Recreatief – Robur Moerzeke   4-3

Voor de laatste match van de heenronde voor de winterstop moesten de recreatieven Robur Moerzeke bekampen, altijd een moeilijke tegenstander. Traditioneel een sterke start van de thuisploeg en al na 5’ stond het 1-0 via Serge. De bezoekers sloegen echter snel terug (1-1). De Sjoeters moesten terug aan de bak en hadden het niet gemakkelijk tegen een goed combinerende tegenstander. Toch kon Kurt Debrier er 2-1 van maken voor de rust maar opnieuw maakten de bezoekers gelijk. Na de pauze kon Peter De Smedt er 3-2 van maken. Er volgden nog wat kansen op de 4-2 maar het waren opnieuw de bezoekers die 3-3 maakten. Het was wat bibberen maar uiteindelijk nam topschutter Serge de twijfels weg. Het werd 4-3. Meteen sluiten de recreatieven de heenronde opnieuw af zonder verlies, reeds 3 jaar op rij. Een prachtige prestatie van de mannen van de coaches Patrick De Meersman en Dirk Boeykens.

Zat 24 nov  Sjoeters A – Week Sport   5-3

Nadat de 25 gasten hadden genoten van een lekkere maaltijd tgv de Sjoeterseats kon de A ploeg, na een minuut stilte voor het overlijden van de vader van ploegafgevaardigde Davy Meskens, op zoek gaan naar een derde opeenvolgende zege. De bezoekers die een paar plaatsen hoger gerangschikt staan startten het best en combineerden goed. Dit resulteerde al na 5’ in de 0-1 voorsprong. De Sjoeters waren niet aangeslagen en kwamen meer en meer in de match. Na zowat 10’ kon Jitse na een mooie actie er 1-1 van maken. Even later een afgeweken bal en Kim scoorde de 2-1. Na 20’ een vrijschop voor de thuisploeg. Spits Wesley Geeurickx trapte hard, de doelman loste de bal en Kevin kon in de rebound scoren (3-1). En nog was het niet afgelopen. Nog voor de rust trapte Wesley de bal heerlijk in de hoek binnen (4-1). Een mooie maar wat gevleide voorsprong bij de rust. Want doelman Kim most een paar keer zijn klasse tonen om de bezoekers het scoren te beletten. Na de pauze behielden de Sjoeters de controle. Een doelpunt van Jitse werd nog voor buitenspel afgekeurd en even later werd het 4-2 via penalty. Jitse maakte er dan toch zelf nog 5-2 van alvorens de bezoekers de eindstand vastlegden op5-3. Een prachtige overwinning en meteen 9 op 9 en een 8e plaats in de stand.

Zat 24 nov  Sjoeters B – Cristal Boys B   3-0

De nog ongeslagen B ploeg kreeg een derby te verwerken, nl tegen Cristal Boys uit Merchtem. Ook voor de B ploeg een minuut stilte voor het overlijden van de vader van Davy. De thuisploeg was sterk gemotiveerd en speelde zeer gedisciplineerd en al snel werd het 1-0 via spelverdeler Kristof Vermoesen. Na zo’n 15’ werd het zelfs 2-0 na een mooie actie mooi afgewerkt door Danny Van Puyvelde. De bezoekers bleven er echter in geloven en maakten er een boeiende match van. Beide doelmannen konden zich onderscheiden en de rust werd bereikt met een 2-0 stand. Na de pauze hetzelfde spelbeeld. Zowel de bezoekers als de thuisploeg kregen nog kansen om te scoren maar het leek op een 2-0 overwinning uit te draaien tot Kurt Willems toch nog kon scoren en de eindstand vastlegde op 3-0. Proficiat voor spelers en coaches. De B ploeg van coaches Dirk Kennis en Danny Van Puyvelde staat nu ongeslagen op kop samen met Sportam, de volgende tegenstander op 8 december.

Zon 25 nov  Bonte Girls – Sjoeters Dames   4-2

Zondagnamiddag trokken onze meisjes naar Bonte Girls, een tegenstander waar ze het elke match opnieuw moeilijk tegen hebben. Aanvankelijk hadden onze meisjes alles onder controle. Ze hadden baloverwicht en de thuisploeg kon geen enkele kans bij elkaar voetballen. Toch kwamen ze op achterstand nadat Bonte van flagrant buitenspel kon profiteren om de score te openen. Even later kan Lore H., na een mooie actie van Patricia, alleen op de doelvrouw af. Jammer genoeg werd ze teruggefloten voor onterecht buitenspel. Onze meisjes probeerden op gelijke hoogte te komen, maar het was de thuisploeg die de score verdubbelde met een voorzetschot dat, gedragen door de wind, binnen waaide. Op een hoekschop wist Bonte net voor de rust zelfs nog de 3-0 binnen te koppen. Onze meisjes kwamen met goede moed uit de kleedkamer, maar werden al snel opnieuw koud gepakt: 4-0. Even later wist Patricia de aansluitingstreffer te scoren nadat ze goed gevolgd was op een bal die op de lat strandde. Enkele minuten later wist ook Sofie het doel staan waardoor onze meisjes opnieuw in de match zaten. De thuisploeg raakte in de problemen, maar ondanks fel aandringen kwamen onze meisjes niet meer tot scoren. Zo keerden ze met een onverdiende 4-2 nederlaag weer huiswaarts.

Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Brit Storme, Niky De Kegel, Liesbet Booghmans, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaekers, Lise Hoogewys, Tania Louage, Lore Hervent, Patricia Thys, Nele Van den Broeck, Lore François, Sofie Vermeerbergen.

Vr  30 nov  20u15 Sjoeters Dames – Schoonaarde

Te onthouden: 1&2 December Sjoeters Eetfestijn Duizendpootrakkers! Iedreen welkom!