AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 24 feb  Sparta den Bos Dames – Sjoeters Dames (beker)   0-4

Afgelopen voetbalweekend trokken onze meisjes naar Sparta den Bos voor de terugwedstrijd van de kwartfinale van de beker. De heenwedstrijd hadden onze meisjes al gewonnen met 11-0 zodat ze relax de terugwedstrijd konden aanvatten. Onze meisjes hadden doorlopend het meeste balbezit, maar op een echte kans was het wachten tot halfweg de eerste helft. Tatjana glipte langs de verdedigers en kon met een lobje de score openen. Na enkele voetballoze weken kwamen de automatismen stilaan terug wat resulteerde in de verdubbeling van de voorsprong via Lien. Na de pauze bleven onze meisjes rustig verder combineren met nog twee doelpunten van Nele Boonen als gevolg. Met deze 0-4 overwinning plaatsen onze meisjes zich voor de halve finale van de beker. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Tinneke Van den Broeck, Niky De Kegel, Linzy Van Lier, Lore Hervent, Annelore De Potter, Tania Louage, Elly De Kegel, Lise Hoogewys, Lien Thoen, Tatjana Van Heymbeeck, Nele Boonen, Lissan Meersman, Stien Raedemaekers.

Vr 24 feb  Sjoeters recreatief – Kapelle op den Bos   4-2

Na bijna 3 maanden winterstop kwamen de recreatieven vd Sjoeters opnieuw in actie. De tegenstander was niet van de poes. De gretigheid was echter groot bij de thuisploeg en topschutter Serge stond op scherp want al na 5’ was het raak (1-0). De Sjoeters wilden meer en gingen op zoek naar de 2-0 maar het waren de bezoekers die ietwat met geluk gelijkmaakten. Serge zorgde evenwel snel voor de nieuwe voorsprong en nadat zijn aanvalskompaan Xavier er 3-1 had van gemaakt maakt hijzelf nog voor de rust zijn hattrick rond (4-1). Na wat positiewisselingen tijdens de rust konden de bezoekers na de pauze wat meer dreigen en doelman Ali moest een paar keer gepast tussenkomen. Eenmaal moest hij zich wel gewonnen geven. Het werd meteen de eindstand 4-2. Een verdiende overwinning na een boeiende match voor een zeer gedreven thuisploeg.

Zat 25 feb  Sjoeters A – FC Depot Vlezenbeek   1-1

Terwijl de gasten van de Seats genoten van het lekkere eten van kok van dienst Wieter moest de A ploeg proberen de zware nederlaag van vorige week uit te wissen met een goeie prestatie. De matchbal werd geschonken door de lokaalhoudster van de Sjoeters, nl Eliane van Spechtes. Ondanks de goeie voornemens werd het wel een spannende maar zeker geen goeie match. Al na 5’ kwamen de bezoekers op voorsprong na een dekkingsfout in de verdediging. Vanaf dan moest de thuisploeg achter de feiten aanhollen en konden de bezoekers zich beperken tot het controleren van de match. Buiten wat schoten vanuit de tweede lijn op doel werd er geen groot gevaar gecreëerd door de Sjoeters zodat het rusten werd met 0-1. Na zowat 15’ in de 2e helft kon Kurt Robberechts gelijkmaken met een afstandsschot dat nog afweek op een bezoekend been (1-1). Wie een tweede keer zou scoren zou deze match winnen maar dit gebeurde niet meer hoewel kapitein Danny Vrydag er 2’ voor tijd wel heel kort bij was. Het bleef 1-1.

Zat 25 feb  Sjoeters B – Likert Liedekerke   0-0

Na de aftrap van matchbalschenker Frans Vanperre ging de B ploeg op zoek naar een tweede opeenvolgende overwinning. Er werd af en toe aardig gecombineerd maar echt grote kansen kon de thuisploeg niet bij mekaar voetballen. De rust werd dan ook bereikt met een 0-0 stand. Na de pauze werd de B ploeg sterk aangemoedigd langs de lijn en dit stimuleerde de spelers om er vol voor te gaan. Vanuit een sterke centrale as met Hans, Bert en Danny hadden de Sjoeters voortdurend het initiatief maar scoren was er spijtig genoeg niet bij. Ook de B ploeg kon op deze feestelijke Seats dag niet voor een overwinning zorgen.