AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 24 okt  Steenhuffel – Sjoeters Recreatief   2-4

De match op verplaatsing bij de goeie vrienden uit Steenhuffel begon met een paar minuten vertraging omdat de supportersbus vd Sjoeters door de vele wegenwerken onderweg wat vertraging had opgelopen. Desondanks werd het een boeiende match.

Tijdens de eerste helft verliep het spel gelijkopgaand maar konden de Sjoeters het eerst scoren via een kopbaldoelpunt van Cedric op hoekschop. 5’ Later kwam de thuisploeg op gelijke hoogte eveneens via een kopbaldoelpunt op hoekschop. Even voor de rust kwamen de Sjoeters toch opnieuw op voorsprong toen een thuisspeler een voorzet van Michel Mergan in eigen doel werkte. Na de rust hadden de Sjoeters volledig veldoverwicht en opnieuw Cedric kon op hoekschop prachtig binnenkoppen (1-3). Topschutter Xavier Depestel maakte er 1-4 van en nadien kreeg Serge nog een paar goeie scoringskansen maar hij miste telkenmale. De thuisploeg kon nog verrassend tegenscoren zodat het duel eindigde met een 2-4 overwinning voor de Sjoeters.