AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr 25 nov  Herzele – Sjoeters Dames   0-15

Afgelopen voetbalweekend trokken onze meisjes naar Herzele. Het is de eerste maal dat de twee ploegen elkaar treffen, maar gezien het verschil in de rangschikking zouden onze meisjes in staat moeten zijn de drie punten mee naar huis te nemen. Bovendien bleek Herzele met een numerieke minderheid de wedstrijd te moeten afwerken. De wedstrijd was nog maar 5 minuten ver of onze meisjes stonden op voorsprong via Tatjana. Ze combineerden aardig en versierden kans op kans zodat ze met een 0-9 voorsprong konden gaan rusten. Doelpuntenmakers van dienst waren Tatjana (2), Lien (3), Stien (2) en Liesbet (1). Ook na de pauze waren onze meisjes een maatje te groot. De score liep nog verder op tot 0-15 via Nele Boonen (2), Lien (2), Nele Van den Broeck (1) en een eigendoelpunt. Dankzij deze overwinning staan onze meisjes voor het eerst in de clubgeschiedenis aan de leiding. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Tinneke Van den Broeck, Katja Cleymans, Niky De Kegel, Linzy Van lier, Stien Raedemaekers, Liesbet Booghmans, Tania Louage, Nele Van den Broeck, Lien Thoen, Tatjana Van Heymbeeck, Lise Hoogewys, Nele Boonen, Annelore De Potter.

Vr 25 nov  Sjoeters Recreatief – Lippelo   3-2

Voor de recreatieven vd Sjoeters stond de laatste match voor de winterstop geprogrammeerd, meteen ook de 10e vh lopend seizoen. Ook dit seizoen doet de ploeg het goed en was de voorbije 9 matchen ongeslagen gebleven. Wanneer ook deze 10e match zonder verlies zou worden afgesloten, was er champagne beloofd. De ploeg begon goed aan de match maar de bezoekers bewezen ook over een goed blok te beschikken en ze beletten de Sjoeters om tot scoren te komen. Meer zelfs, ze slaagden erin om zelf op voorsprong te komen via een afstandsschot dat de thuisdoelman verraste (0-1), meteen de ruststand. Na de pauze was er nog meer inzet bij de Sjoeters en Xavier Depestel kon na 10’ met een lob de stand in evenwicht brengen. Zijn collega in de spits Serge omspeelde korte tijd nadien de doelman en bracht de Sjoeters op voorsprong. Kim kwam nog dicht bij de 3-1 alvorens de bezoekers opnieuw scoorden (2-2). De spanning hing in de lucht tot gouden schoen Michael alle twijfels wegnam met een mooi 3e doelpunt, 3-2, meteen de eindstand. De champagne kon bovengehaald worden. Een verdiende beloning voor de sterke heenronde van de spelers van verantwoordelijken Patrick De Meersman en Dirk Boeykens.

Zat 26 nov  Affligem – Sjoeters A   4-2

Coach Patrick Coudyser moest heel wat spelers missen en moest dan ook opnieuw sleutelen aan zijn ploeg. De thuisploeg die het dit seizoen goed doet en 4e staat in de stand profiteerde hier de eerste 10’ maximaal van en stond al direct 2-0 voor. De Sjoeters lagen niet onder in het spel en kwamen dicht bij de 2-1 maar via vrijschop werd het voor de rust nog 3-0. Kristof Vermoesen kon via penalty nog milderen tot 3-1 bij de rust. Na de pauze sterke druk vd Sjoeters gedurende 10’ zonder evenwel tot scoren te komen. 10’ Voor tijd werd het 4-1 op counter. Opnieuw Kristof kon via een mooie vrijschop er nog 4-2 van maken maar de nederlaag was een feit. Een weekje rust zal de spelers hopelijk deugd om nadien opnieuw de punten binnen te halen.

Zat 26 nov  Krak Boys Liedekerke – Sjoeters B   1-1

Na de mooie derbyoverwinning van vorige week tegen Cristal Boys uit Merchtem moest de B ploeg nu naar een sterke tegenstander, eveneens een titelkandidaat, nl Krak Boys. De Sjoeters speelden echter een goeie match en waren zeker de evenknie van de thuisploeg. Ondanks de mooie combinaties werd er in de eerste helft niet gescoord. Na de pauze kwetste spits Thomas zich evenals Stijn Geeurickx. De thuisploeg kwam op voorsprong via een penalty maar de Sjoeters bleven geduldig combineren en ook via strafschop, omgezet door Bart Dierickx, werd het 1-1. De stand wijzigde niet meer. Een verdiend gelijkspel voor de B ploeg van coach Dirk Kennis.