AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Do 25 maart  Sjoeters B – Likert   7-0

Door omstandigheden moest deze uitgesteld match op donderdagavond gespeeld worden. En de Sjoeters waren blijkbaar goed geďnspireerd want na 10’ stond het al 2-0 via Dirk kennis (een mooie vrijschop in de winkelhaak) en Frank Uyttersprot. De bezoekers bleven goed meespelen maar kwamen niet verder dan een paar halve kansen. De thuisploeg bleef maar vlot scoren en bij de rust stond het al 5-0 en was de match gespeeld (doelpunten nog van Frank(2) en Jo Storme). Na de rust bleven de Sjoeters rustig domineren en het waren Patrick Busquaert en Danny Van Puyvelde die de 7-0 rond maakten; Een pluim voor de B ploeg van de Sjoeters voor deze sterke prestatie en zeker ook voor de bezoekers die sportief bleven tot op het eind.

Vr 26 maart  Sjoeters Recreatief – Hingene   5-0

Na de prachtige prestatie vorige week bij de Daltons moesten de recreatieven deze keer Hingene partij geven. Gezien de hoge score bij de heenmatch in oktober (1-5) waren de verwachtingen hoog. Al snel bleek echter dat de tegenstander veel sterker voor de dag kwam en de Sjoeters kregen het de eerste helft behoorlijk lastig. Toch slaagde de ploeg erin 1x te scoren via Xavier Depestel. Na de rust wijzigde de tegenstander zijn opstelling en de Sjoeters kregen hierdoor heel wat meer ruimte en kansen en konden nog maar liefst 4 keer scoren via Steven Esselens, Xavier (2) en Benny De Ridder.

Zat 27 maart  Nissan Essenbeek A – Sjoeters A   2-1

Een match om best snel te vergeten! Niet simpel om hierover een verslag te maken. De thuisploeg was zo verzwakt dat het echt wel een ongelijke strijd leek. De Sjoeters namen het echter te licht op en waren ook helemaal niet alert bij de afwerking zodat het nog 0-0 stond bij de rust. Na de rust leken de spelers de boodschap begrepen en grepen de thuisploeg onmiddellijk bij de keel. Dit resulteerde in een bal op de lat van Gerd Van Assche en een kopbaldoelpunt van Patrick Busquaert op hoekschop (0-1). Nadien bleef er nog zo’n 10’ druk met nog wat gemiste kansen. De Sjoeters vervielen in hun fout vd 1e helft en wilden de match blijkbaar nonchalant uitspelen en kregen het deksel op de neus van de thuisploeg die verrast was zoveel ruimte te krijgen. Tot hun en onze verwondering werd het zelfs nog 2-1. Een pijnlijke nederlaag die ’s avonds tijdens de champagneavond meerdere keren werd doorgespoeld.