Dubbele winst voor de Sjoeters!

Zat 25 sept  Sjoeters A – Nissan Essenbeek A   4-0

Nadat de gasten van de 1ste Sjoeterseats van het seizoen volop genoten hadden van het door de Sjoeters aangeboden etentje moest de A ploeg de wei in tegen Essenbeek A. Na de 1 op 9 uit de eerste drie matchen was een eerste overwinning meer dan welkom. De thuisploeg begon gretig maar echte kansen werden niet afgedwongen. Na zo’n 20’ kon Patrick Busquaert toch de score openen. Na de rust kon Jitse al snel de 2-0 maken en Alfred dikte verder aan tot 3-0. Uiteindelijk was het Patrick Busquaert die zijn tweede van de match binnentrapte en de einduitslag vastlegde, 4-0, een ruime maar verdiende overwinning voor de A ploeg die hiermee weer tussen de mensen postvat in het klassement.

Zat 25 sept  Sjoeters B – Cristal Boys B   4-2

De B ploeg moest de buren uit Merchtem, Cristal Boys B, partij geven. Het werd een sportieve en evenwichtige match. De thuisploeg kon eerst scoren via Kurt Willems na een heerlijke vrijschop in de winkelhaak. Kapitein Patrick Van Buggenhout kon nog voor de rust de 2-0 op het bord brengen na een mooie kopbal op voorzet van Dirk Kennis. Een aarzeling in de verdediging en het stond 2-1 bij de rust. Na de pauze kon Alfred na zo’n 10’ de 3-1 scoren. Maarten kennis had 15’ voor tijd de kans aan de voet voor de 4-1 maar miste en aan de overkant werd het 5’ later 3-2. Opnieuw spanning in de match. Dit duurde niet lang want 5’ voor tijd kon Maarten alleen af op de doelman en hij vloerde hem zeer kalm zodat de 4-2 op het bord kwam, meteen de eindstand.