AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 26 april  Sjoeters Dames – Lippelo   2-3

Samenstelling van de ploeg:

Vr 26 april  Sjoeters Recreatief – Storm veteranen   4-0

De recreatieven moesten hun laatste thuismatch afwerken tegen de buren uit Londerzeel. Topschutter Serge had er zin in want al na 20’ stond het 1-0 na mooi samenspel met Jitse. 10’ Later was het omgekeerd en kon Jitse zelf scoren. De bezoekers hadden het moeilijk om gelijke tred te houden en na mooie aanvallen kon Serge nog 2x scoren zodat de rust werd bereikt met een 4-0 stand. Na de pauze kwamen de bezoekers goed in de match en konden heel wat hoekschoppen en wat kansen afdwingen maar tot scoren kwamen ze niet en dit had te maken met het goeie collectieve weerwerk van de Sjoeters. Het werd een mooie 4-0 overwinning.

Zat 27 April  Sjoeters A – Polonia   1-2

De A ploeg moet dringend punten pakken om het behoud in 1e te realiseren. Hiervoor waren er nog 4 thuismatchen. De 1e ging echter tegen de kampioen Polonia. Een moeilijke match dus. Toch ging het spel gelijkopgaand. Beide ploegen kregen kleine kansen maar het was enkel Polonia dat even voor de rust kon scoren. Direct na de pauze werd het zelfs 0-2 en leek de match gespeeld. Toen Wesley evenwel 15’ voor tijd kon tegenscoren kwam er weer hoop. De spelers gingen er nu voluit voor en kwamen echt een paar keer dicht bij de gelijkmaker maar het was telkens net niet. Het bleef bij een zure, nipte 1-2 nederlaag. De laatste 3 matchen moet er nu absoluut gewonnen worden!

Zat 27 April  Sjoeters B – Simca Boys Asse   1-1

Ook voor de B ploeg een zeer belangrijke match. Om nog kampioen te kunnen worden moesten ook alle resterende matchen thuis gewonnen worden. Simca Boys staat evenwel ook vooraan gerangschikt en ging volop zijn kans. Toch waren de Sjoeters in de 1e helft doorlopend in balbezit. Alleen doelpunten ontbraken om dit overwicht te verzilveren. De bezoekers kwamen onverwacht op voorsprong (weliswaar met een mooi doelpunt). Meteen de rust. Na de pauze ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker die er al kwam na zo’n 10’. De B ploeg ging nu op zoek naar de overwinning maar het bezoekend blok barstte niet. 2’ Voor tijd kreeg Danny Vrydag dan toch nog de 2-1 aan de voet maar miste net. Het bleef bij een 1-1 gelijkspel. Dus weer net niet.