AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 27 maart  Sjoeters Recreatief – Kapelle op den bos   3-1

Na de nederlaag van vorige week wilden de Sjoeters recreatief opnieuw aanknopen met de overwinning. Xavier Depestel moest evenwel vooraan zijn spitsbroeder Serge missen die op zaterdag moest aantreden met de veteranen. Hij toonde echter dat hij het scoren nog niet verleerd is en na 10’ stond het 1-0. De Sjoeters bleven verzorgd combineren en het was opnieuw Xavier die er 2-0 van maakte. Na de rust probeerden de bezoekers nog terug te keren en hun inspanningen werden rond de 10e minuut beloond met een doelpunt (2-1). De verdediging van de Sjoeters speelde echter sterk en liet de bezoekers niet korter komen. Het was integendeel Bram Wijns die er 3-1 van maakte en de eindstand vastlegde.

Zat 28 maart  VK De Sjoeters – Nickyspurters A   2-1

Nadat de eerste ploeg vorige week ongelukkig een belangrijk duel verloor bij titelkandidaat Penarroya kon ze nu wat meer ontspannen de buren uit Lennik partij geven. De tegenstander heeft de punten nog meer dan nodig en startte dan ook gemotiveerd. De jonge Sjoeterploeg met maar liefst 5 prille twintigers in de rangen liet zich niet intimideren en spelverdeler Kristof Vermoesen bepaalde het spel. Na 10’ scoorde hij zelfs met een prachtig afstandsschot, recht in de winkelhaak. Deze treffer gaf vertrouwen aan de ploeg en 10’ later kon Jitse Meskens de voorsprong verdubbelen. Een onoplettendheid in de verdediging bij de Sjoeters en nog voor de rust stond het 2-1.

Na de rust werd het nog spannend. De bezoekers probeerden gelijk te maken en de thuisploeg kreeg nog kansen om de voorsprong op te drijven maar het bleef uiteindelijk bij een moeilijke maar hardbevochten zege voor de jonge Sjoeters. Met nog 5 matchen voor de boeg blijft nog alles mogelijk in deze reeks zowel voor de titel als voor de degradatie. Het wordt nog spannend tot de laatste match.

Zat  28 maart  Omnisport Bierghes – Sjoeters Veteranen 3-2

10 Matchen bleven de veteranen van de Sjoeters ongeslagen; de ploeg haalde maar liefst 28 op 30, onwaarschijnlijk sterk. Volgens de wet van Murphy kwam een nederlaag dan ook steeds dichterbij. Dat dit uitgerekend ging gebeuren bij de allerlaatste in de stand was evenwel niet voorzien. Het zat echter allemaal tegen, een haast onbespeelbaar veld en een tegenstander die elke kans omzette. Het stond al snel 2-0. Dirk Van den Hoeck kon nog voor de rust milderen tot 2-1 maar direct na de rust werd het 3-1. Serge kon nog scoren (3-2) maar verder geraakten de veteranen niet meer. Volgende week zal de ploeg zich zeker herpakken.