AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Zat 28 feb  VK De Sjoeters – Cecilia United   0-1

De eerste ploeg van de Sjoeters zit duidelijk in een dipje want na nieuwjaar werd er maar 7 op 15 gehaald, veel te weinig voor de leider in de stand. Ook thuis tegen de voorlaatste wilde het maar niet lukken. Net zoals vorige week begonnen de Sjoeters sterk aan de match en drongen de tegenstander terug. Uit die druk kwamen een paar kansen voor maar geen doelpunten. Koeman was er nog het kortste bij maar de doelman redde nipt. Even later werd hij foutief gehaakt in de zestien maar de scheidsrechter zag er geen strafschop in. 5’ Later leed de thuisploeg op het middenveld balverlies en de bezoekende spits kon alleen op doelman Yves af en werkte beheerst af. De Sjoeters moesten wel even bekomen van deze slag.

Na de rust trokken de bezoekers zich terug om hun voorsprong te beschermen en de Sjoeters kwamen niet meer aan scoren toe waardoor de match teleurstellend eindigde op 0-1. Hopelijk keert het snel want de voorsprong op de tweede bedraagt maar één luttel puntje meer.

Zat  28 feb  Sjoeters veteranen – FDC Edingen veteranen 4-0

Hoe moeilijk het gaat om te scoren voor de eerste ploeg des te gemakkelijker lukt het na nieuwjaar voor de veteranen. Zelfs tegen de 4e uit de stand, FDC uit Edingen hadden de veteranen geen probleem. Meteen haalt de ploeg 19 op 21 de laatste 7 matchen en staat zo stilaan in de middenmoot van de rangschikking. Voor de rust was het spelbeeld nog evenwichtig en moest doelman Davy Meskens een paar keer gevat tussenkomen. Na de rust hadden de bezoekers blijkbaar hun beste pijlen verschoten want al snel maakte Sven Carlier er 1-0 van. Kurt Willems die terugkwam uit kwetsuur viel zo’n 20’ voor tijd in en scoorde meteen. Sven Carlier dikte verder aan tot 3-0. Dirk Kennis trof nadien nog de lat en even voor tijd werd het nog 4-0, opnieuw via Kurt Willems. Een prachtige overwinning, de verdienste trouwens van de ganse ploeg. Na de match werd er reeds een feestje gebouwd door de spelers als voorproefje van de meer dan geslaagde champagneavond later op de avond. Het werd een voltreffer van formaat die door alle aanwezigheden enorm werd gesmaakt.