AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 29 okt  Sjoeters recreatief – Lambrecht Opdorp   1-0

Na een weekje rust mochten de Sjoeters recreatief opnieuw in de wei tegen Lambrecht uit Opdorp. De vorige 6 matchen leverden evenveel overwinningen op. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen maar de bezoekers kwamen sterk voor de dag en maakten het de thuisploeg niet gemakkelijk. De rust werd dan ook bereikt met een 0-0 stand. Na de pauze bleef het spel goed over en weer gaan waarbij de doelmannen zich meerdere keren konden doen opmerken. 10’ Voor tijd werd het dan toch 1-0 op vrijschop van Michael Esselens. De bal raakte de onderkant vd lat en botste volgens de arbiter in doel vooraleer de doelman kon ontzetten. Ondanks pogingen langs beide kanten bleef het bij een nipte 1-0 zege, meteen de 7e op rij.

Zat 30 okt  Lembeek A – Sjoeters A   4-1

Wie de match niet gezien heeft denkt waarschijnlijk dat de thuisploeg te sterk was voor de Sjoeters. Niets was minder waar. De match begon gelijkopgaand en het was doelman Yves vd Sjoeters die het eerst gepast moest tussenkomen maar na zo’n 10’ kon Bert de Smedt een goed getrapte hoekschop in doel koppen (0-1). De thuisploeg probeerde nog voor de rust gelijk te maken maar dit lukte niet. Na de rust namen de Sjoeters het initiatief. Toen de 0-2 in de lucht hing werd het 1-1 via een ongelukkige owngoal. Nog geen 2’ later een vrijschop die aan de verste hoek binnenwaait. Met nog 10’ te spelen. De Sjoeters zijn even van slag maar 5’ voor tijd trapt Bart Dierickx de bal via vrijschop op de onderkant vd lat. 2’ Later een nieuwe vrijschop, opnieuw trapt Bart de bal tegen de onderkant vd lat. Het zat dus niet mee. Op counter kon de thuisploeg nog 2x scoren met een sterk overdreven 4-1 tot gevolg. Hopelijk kunnen de Sjoeters dit volgende week goedmaken.