Alle Sjoeterploegen winnen!

Vr 3 april  Ramsdonk veteranen – Sjoeters recreatief   1-2

De coach van de recreatieve ploeg van de Sjoeters kon opnieuw rekenen op 15 spelers en zag zijn ploeg, net als vorige week opnieuw winnen. De thuisploeg probeerde het tempo te drukken en het duurde dan ook tot het kwartier alvorens Serge kon scoren in de rebound na vrijschop van Xavier Depestel. De Sjoeters waren sterker en 5’ later penalty. Doelman Ali wou de penalty trappen maar miste. Gelukkig kon Xavier Depestel nog voor de rust na een mooie individuele actie de bal binnentrappen. Na de pauze miste de doelman van de Sjoeters even zijn concentratie en het stond 2-1. Sven Carlier trapte nog eens tegen de paal en Kurt Debrier kon alleen af op de doelman maar scoren deed hij niet. Het bleef bij een verdiende maar krappe 1-2 overwinning.

Zat 4 april  Zuunbeek Veteranen – Sjoeters Veteranen   1-8

Net als vorige week ontbraken heel wat veteranen zodat een aantal spelers van de recreatieve ploeg van de Sjoeters moesten depanneren. Zij deden dit met brio en het werd dan ook een zeer vlotte zege voor de Sjoeters.

Bij de rust stond het reeds 0-5 en na de pauze gingen de Sjoeters door op hun elan. Het werd 0-8 alvorens ze de thuisploeg het eerreddend doelpunt gunden. Dirk Hiel scoorde driemaal, Dirk Kennis tweemaal en zowel Hans Lissens, Patrick Busquaert als Gerrit Hermans maakten er eentje.

Zat  4 april  Sportam Merchtem – VK De Sjoeters 0-4

De eerste ploeg mocht Sportam uit Merchtem partij geven, meteen de kortste verplaatsing van het seizoen. De Sjoeters namen meteen het initiatief en drukten de thuisploeg weg. Ondanks het veldoverwicht duurde het tot de 20ste minuut alvorens Kristof Vermoesen kon scoren toen de doelman de bal loste. Vijf minuten voor de rust penalty voor de Sjoeters na handspel. Opnieuw Kristof die de klus klaarde. Net voor de rust een gelijkaardige fase. Opnieuw penalty en opnieuw Kristof Vermoesen die voor een zuivere hattrick zorgde. Na de rust maakte Kurt Tuypens zijn opwachting nadat hij 4 weken in Australië had vertoefd. Hij toonde meteen dat hij er zin in heeft voor de laatste matchen van de competitie en maakte er na 2’ met een afstandsschot 0-4 van. Nadien kregen Jitse, Frank en Kurt Robberechts nog de kans om de score nog op te drijven maar het bleef bij een ruime 0-4 overwinning waardoor de Sjoeters met nog 4 matchen te gaan de stand blijven aanvoeren.