AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 30 maart  Troubleshooters Asse – Sjoeters Dames   0-4

Na het teleurstellende puntenverlies van het voorbije voetbalweekend, waren onze meisjes gebrand op een knalprestatie op het terrein van de Troubleshooters, de grootste concurrent voor de titel. Onze meisjes startten uitstekend aan de partij. Ze grepen de thuisploeg meteen naar de keel en lieten hun niet in de partij komen. In tegenstelling tot de voorbije wedstrijden wisten onze meisjes hun eerste kansen wel te benutten. Eerst kon Nele B. een uitstekende pass van Annelore voorbij de keepster trappen waarna Nele de voorzet gaf die leidde tot het tweede doelpunt van de avond met Lien als afwerker. Nog voor de pauze kon Nele B. de score verder uitdiepen na een knappe voorzet van Tatjana. Ook na de rust werd de thuisploeg helemaal gedomineerd al konden onze meisjes de keepster nog maar één keer verschalken via een lage schuiver van Nele VdB. Ondanks het grote belang van de wedstrijd, speelden ze zonder zorgen en domineerden ze de thuisploeg van begin tot einde met knap combinatievoetbal. De verdediging en middenveld hielden alles goed gesloten en de aanval scoorde op de belangrijke momenten. Een verdiende en broodnodige overwinning. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Tinneke Van den Broeck, Niky De Kegel, Liesbet Booghmans, Lise Hoogewys, Tania Louage, Annelore De Potter, Elly De Kegel, Nele Van den Broeck, Lien Thoen, Nele Boonen, Tatjana Van Heymbeeck, Lore Hervent, Linzy Van Lier.

Zat 31 maart  Warnimont – Sjoeters A   2-0

Voor de uitwedstrijd naar degradatiekandidaat Warnimont moest coach Patrick Coudyser beroep doen op de doelman van de recreatieven. De wedstrijd begon gelijkopgaand. Na zowat 15’ werd Jitse op randje buitenspel afgevlagd en op de tegenaanval kon de thuisploeg scoren (1-0). Nog geen minuut later stond het al 2-0 en leek de match gespeeld. De Sjoeters probeerden wat terug te doen maar de rust werd bereikt met 2-0. Na de pauze wat meer offensieve bedoelingen van de Sjoeters en Jens kreeg al snel de kans op de 2-1 maar de doelman redde. 5’ Later kon Jitse alleen op doel af maar weer redding van de thuisdoelman. Hoe de Sjoeters ook nog aandrongen het bleef bij een 2-0 nederlaag. Hopelijk kan er volgende week bij de Cafeboontjes uit Asse meer geoogst worden.