AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Ma 30 april  Cristal Girls – Sjoeters Dames   0-3

Maandagavond trokken onze meisjes voor een uitgestelde wedstrijd naar Cristal Girls. Ze namen meteen de partij in handen en de thuisploeg raakte niet uit de omknelling. Zowel Lien als Nele B. kregen goede mogelijkheden, maar de keepster stond telkens paraat. Hoewel ze duidelijk de beste ploeg waren, was het wachten tot 10 minuten voor rust. Een lange bal van Tania zette Nele B. richting doel. Haar poging ging nipt naast gaan, maar Lien kon de bal nog net binnen tikken. Ook na de pauze was het eenrichtingsvoetbal. De thuisploeg kon onze meisjes alleen foutief afstoppen, maar de scheidsrechter weigerde tot drie keer toe een duidelijke strafschop niet te fluiten. Zo bleef de krappe voorsprong lange tijd onveranderd op het scorebord staan totdat Nele B. een afleggertje van Nele VdB onhoudbaar binnen schoot. De weerstand was nu zeker gebroken en nog geen 5 minuten later wist Nele B. de 0-3 te scoren. Een oververdiende overwinning voor onze meisjes. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Tinneke Van den Broeck, Liesbeth Booghmans, Lise Hoogewys, Linzy Van Lier, Stien Raedemaeckers, Tania Louage, Lore Hervent, Nele Van den Broeck, Nele Boonen, Lien Thoen, Elly De Kegel.

TE ONTHOUDEN!!! 6 en 7 juli ZOMERCUP (organisatie VCE Mazenzele en De Sjoeters). Inlichtingen bij Bert De Smedt en Jan Vandensteen. 5 to 5 outdoor tornooi voor U13, U15, U17, Dames, Heren +35 en open reeks. Inschrijven: zomercup@gmail.com