De Sjoeters op het zegepad!

Vr 30 okt  Sjoeters Recreatief – Lambrecht Opdorp   4-3

Na de onverdiende nederlaag van vorige week wilden de Sjoeters recreatief zich thuis herpakken tegen FC Lambrecht uit Opdorp. De tegenstander bleek echter een taaie brok en bood heftig weerstand. Nochtans kregen de Sjoeters de beste kansen in de aanvangsfase: zowel Michael (op de paal) als zijn broer Steven Esselens waren dicht bij de openingstreffer maar het waren de bezoekers die wat onverwacht de score openden (0-1). Na een mooie persoonlijke actie en dito voorzet van Steven kon Kevin Willems in één tijd de bal op de slof nemen en gelijkmaken, even voor de rust. Na de rust nam de thuisploeg de bovenhand en het was Bram Wijns die er 2-1 van maakte. Korte tijd nadien stond het evenwel opnieuw gelijk. Op een mooie doorsteekpas van Kurt Debrier kon Xavier Depestel de Sjoeters opnieuw op voorsprong brengen. De bezoekers gaven echter niet af (3-3). Toen iedereen zich bijna neerlegde bij een gelijkspel kon Bram zijn tweede vd avond scoren na sterk doorzetten van Michael en alzo de Sjoeters alsnog de overwinning schenken (4-3).

Zat 31 okt  Sjoeters A – Vaillant Asse   3-1

Zat  31 okt  Sjoeters B – Simca Boys Asse 3-1