SUCCESWEEKEND VOOR DE SJOETERS!!

Zat 31 jan  VK De Sjoeters – Tijl B Grimbergen   2-1

Na 5 weken zonder competitievoetbal was het eindelijk opnieuw zover.

Nadat de gasten voor de Sjoeterseats zich culinair hadden laten verwennen was het aan de spelers van de 1ste ploeg om als tweede in de stand de 4de, nl Tijl B uit Grimbergen partij te geven. Op een hardbevroren veld werd het een moeilijke partij voetbal. Nadat de thuisploeg al een paar kleine kansen had afgedwongen konden de bezoekers op counter scoren (0-1).

Patrick Buschaert kon zijn kopbal niet genoeg kracht meegeven en een schot van libero Michiel Costers werd door de doelman uit doel geranseld. Na de pauze gingen de Sjoeters op zoek naar de gelijkmaker en nadat er reeds een paar kansen gemist werden kon Koeman het mooi voorbereidend werk van Alfred en Patrick afronden (1-1). Van dan af werd de match gelijkopgaand hoewel een schot van Kurt Tuypens zeker meer verdiende. Tot 10’ voor tijd bleef het 1-1. Een handspel van de bezoekers werd bestraft met penalty en het was Kristof Vermoesen die de 2-1 op het bord zette, een score die niet meer wijzigde zodat het bij een nipte maar zeer belangrijke overwinning bleef voor de Sjoeters.

Za 31 dec  Sjoeters veteranen – Sparta den Bos veteranen   5-1

Voor de winterstop konden de veteranen van de Sjoeters driemaal op rij winnen en met de komst van de veteranen van Sparta den bos uit Ternat konden ze het succesverhaal verderzetten. Na zowat 15’ kon Dirk Vandenhoek de score openen en nog voor de rust kon Sven Carlier de voorsprong verdubbelen. Gelegenheidsdoelman Davy Meskens moest een paar keer gevat tussenkomen maar de rust werd bereikt met een 2-0 voorsprong.

Na de rust hadden de Sjoeters verder veldoverwicht en nadat eerst hoofdtrainer Paul Roels zelf scoorde gaf hij een mooie assist af voor Hans Lissens die er 4-0 van maakte. Het was ploegverantwoordelijjke Dirk Kennis die er op strafschop 5-0 van maakte. Even voor tijd konden de bezoekers de eer redden zodat het een meer dan verdiende 5-1 overwinning werd.