Opnieuw winst voor de Sjoeters

Vr 31 okt  Sjoeters Recreatief – Ramsdonk   2-1

Na de mooie uitoverwinning van vorige week in Steenhuffel wilden de recreatieven van de Sjoeters thuis bevestigen. De tegenstander uit Ramsdonk diende zich echter net als de vorige jaren aan als een geduchte ploeg. De eerste helft hadden de bezoekers zelfs een licht veldoverwicht en verdienden misschien wel een kleine voorsprong bij de rust.

Na de pauze en een paar vervangingen kwamen de Sjoeters wat sterker voor de dag. Het middenveld met Michel Mergan, Kurt Debrier, Dirk B en Cedric draaide goed en creeerde een paar mooie openingen voor de aanvallers van de thuisploeg. Toch waren het de bezoekers die op voorsprong kwamen na een mooi vluchtschot.

De Sjoeters gaven echter niet af en het was Serge die na een mooie individuele actie er 1-1 van maakte. De verdediging vd Sjoeters met de wederoptredende Michael Verbesselt in het doel gaf geen doelpunten meer weg en het was topschutter Xavier Depestel die de Sjoeters een tweede opeenvolgende overwinning bezorgde (2-1).

Ploegverantwoordelijken Patrick De Meersman en Dirk Boeykens mogen tevreden zijn over het lopend seizoen totnogtoe. Steeds min 14 tot 16 spelers, veel inzet en een goede sfeer binnen de ploeg.