AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 4 jan  Sjoeters Dames – Mazenzele   1-6

Afgelopen voetbalweekend kregen onze meisjes de buren uit Mazenzele op bezoek. De bezoekers startten het best aan de partij en kwamen dan ook verdiend op voorsprong nadat een verre vrije trap net onder de lat binnen ging. Onze meisjes knokten zich terug in de wedstrijd met een goed opgezette aanval die al even knap door Nele VdB werd afgewerkt. De wedstrijd was nu meer in evenwicht, maar toch kwamen de bezoekers nog voor de rust op voorsprong op hoekschop. Onze meisjes kwamen beter uit de kleedkamer, maar kreeg snel een koude douche met het derde en vierde tegendoelpunt van de avond. De veer was gebroken en tot overmaat van ramp moesten onze meisjes de wedstrijd nog met 10 verder afwerken nadat Tania gekwetst het terrein moest verlaten. De bezoekers dreven de score nog verder op tot 1-6 en wonnen zo verdiend de wedstrijd. Volgende keer beter!

Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Tinneke Van den Broeck, Niky De Kegel, Liesbet Booghmans, Lore François, Stien Raedemaekers, Tania Louage, Nele Van den Broeck, Sofie Vermeerbergen, Jolien De Donder, Patricia Thys, Brit Storme.

Zat 5 jan  Week Sport – Sjoeters A   7-5

6 Weken was het geleden dat er nog kon gevoetbald worden. Voor de B ploeg is het nog een week langer wachten (terrein Cristal Boys was onbespeelbaar). De A ploeg moest op verplaatsing naar het St Niklaasinstituut (kunstgras). Door omstandigheden was het veldspeler Stijn Heyvaert die het doel moest verdedigen. De Sjoeters begonnen prima en kwamen zelfs op voorsprong via Jitse op voorzet van Kevin. Nadat de thuisploeg teruggekomen was op 1-1 was het deze keer Domien die voor een nieuwe voorsprong zorgde (1-2). De A ploeg had echter de scheidsrechter niet mee en de thuisploeg mocht 2x uit buitenspel scoren en ging door tot 5-2 bij de rust. Toen het kort na de rust zelfs 6-2 werd, was de match gespeeld. De Sjoeters bleven echter alles geven en Thomas en Domien zorgden voor de 6-4 en opnieuw even hoop. Een zevende goal vd thuisploeg was er teveel aan. Wesley kon op het einde nog milderen tot 7-5, de (vooroorlogse) eindstand. Het goeie weerwerk vd jonge A ploeg laat het beste verhopen voor de terugronde.