AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr 5 maart  Sjoeters recreatief – Lippelo   1-2

Tegen Lippelo is het elke keer een wedstrijd met een ontgoocheld matcheinde voor de Sjoeters. Het was deze keer niet anders. De recreatieven speelden een goeie eerste helft maar scoren was er niet bij ondanks een paar mooie kansen. Na de rust konden de Sjoeters dan toch scoren via Bert De Smedt. Het spel verwaterde en er waren geen mooie combinaties meer. Toen iedereen al dacht dat het deze keer toch ging uitdraaien op een nipte overwinning voor de thuisploeg konden de bezoekers nog 2x scoren en de traditie in eer houden door altijd tegen de Sjoeters op het eind een achterstand nog om te buigen in een overwinning.

Zat 6 maart  Sjoeters A – JB United   0-0

Na drie nipte nederlagen kregen de Sjoeters opnieuw een gemotiveerde tegenstander te bekampen, nl JB United. Het werd voor de toeschouwers een meer dan aangenaam kijkstuk. Er werd snel gespeeld en de combinaties mochten gezien worden. Toch werd er voor de rust niet gescoord. Na de pauze zochten de Sjoeters nadrukkelijk de openingstreffer en kwamen hier 4x kortbij. Kristof Fosselle kon zich tweemaal mooi vrijmaken voor het doel maar miste tweemaal. Jitse vond alleen nog een bezoekende speler op de doellijn om hem af te houden van een doelpunt en Gerd Van Assche zag een bal half over de lijn weggehaald. Het bleef 0-0 maar het bleef ook razend spannend. Uiteindelijk veranderde de beginscore niet meer. Het beetje geluk dat de ploeg in de eerste seizoenshelft had ontbreekt nu wat. De ploeg blijft voorlopig 4e.

Zat 6 maart  Sjoeters B – Cafeboontjes Asse B   0-2

Tegen de voorlaatste uit de stand speelde de B ploeg een draak van een wedstrijd. Nadat de bezoekers al snel op 0-1 kwamen liep de ploeg voortdurend achter de feiten aan en kon geen vuist maken. Er zat geen lijn in het spel en het was dan ook niet verwonderlijk dat de bezoekers nog voor de rust 0-2 voorstonden. Het wedstrijdbeeld veranderde de tweede helft niet meer en de derde nederlaag van het seizoen (allemaal tegen onderaan geklasseerde ploegen) was een feit.

Woe  10 maart  20u Sjoeters – Kapello op den Bos (vriendschappelijk)