Sjoeters verliezen voor het eerst na 4 maand

Zat 6 Feb  Sjoeters A – Fontaine   1-2

Na de lange winterstop kon er eindelijk opnieuw gevoetbald worden. De A ploeg kreeg meteen 1 van de titelkandidaten op bezoek, nl Fontaine uit Brussel. Tijdens de heenronde konden de Sjoeters nog voor de verrassing zorgen door met 0-3 te gaan winnen. Het was dan ook te verwachten dat de tegenpartij sterk zou voor de dag komen en zo bleek ook. De spelers van de A ploeg wilden echter bewijzen dat ze hun plaats bij de topdrie waard zijn en verzorgden mee het spektakel tijdens de eerste helft. Even werd er zelfs gejuicht voor een treffer van Jitse Meskens maar deze werd spijtig genoeg afgekeurd. Voor het einde van de eerste helft scoorden de bezoekers nog en werd het 0-1 ipv 1-0. Na de rust gaven de Sjoeters zich nog niet gewonnen en het was Kristof Vermoesen die met een prachtige vrijschop de stand in evenwicht bracht 1-1. Het laatste kwartier namen de bezoekers dan (die heel wat provinciale spelers in hun rangen tellen die bij hun club hebben doorgetraind de voorbije weken) fysisch de overhand en dit resulteerde nog in de winnende treffer. Hoe dan ook, ondanks de nipte nederlaag, de eerste na 4 maand, konden de spelers met opgeheven hoofd het terrein verlaten. Hierdoor moeten de Sjoeters nu hun tegenstander laten voorgaan in de stand en staan ze zelf derde.