AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 7 okt  Sjoeters Dames – Cristal Girls Merchtem   14-0

Afgelopen vrijdagavond stond de wedstrijd tegen de buren uit Merchtem op het programma. Onze meisjes waren dan ook gebrand op een klinkende overwinning tegen de Cristalgirls. De aftrap was nog maar net gegeven of Tania had de score al geopend. Onze meisjes leken wel een pletwals want nog geen 2 minuten later stond de dubbele voorsprong al op het bord. Deze keer was het Lien die kon scoren. De verdediging gaf geen enkele kans weg en er werd aardig gevoetbald. De aanvallen bleven elkaar dan ook opstapelen met nog 1 goal van Tania, 1 van Nele Van den Broeck en 3 van Nele Boonen. Ook Lien wist nog 3 maal te scoren en Stien legde er 4 in het mandje. Een verdiende 14-0 overwinning was het resultaat. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Linzy Van Lier, Katrien De Smedt, Niky De Kegel, Liesbeth Booghmans, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaeker, Annelore De Potter, Tania Louage, Nele Van den Broeck, Lien Thoen, Nele Boonen, Elly De Kegel, Lore Hervent, Katja Cleymans.

Zat 8 okt  De Vissers Alsemberg – Sjoeters A   1-1

Na een weekje rust moest de A ploeg naar Alsemberg op bezoek in de hoop de 3 punten mee te brengen naar Opwijk. De thuisploeg kwam echter veel sterker voor de dag dan verwacht. De thuisploeg combineerde vlot en was zeer gevaarlijk voor doel. De Sjoeterverdediging had de handen vol met de opeenvolging van aanvallen. Doelman Yves redde een paar keer maar op een goed getrapte hoekschop kon een meegekomen verdediger hard inkoppen (1-0). Ook nadien bleven er gevaarlijke standjes voor doel maar het bleef gelukkiglijk 1-0 bij de rust. Op het einde vd 1e helft kwamen de Sjoeters zelf ook wat dreigen en in de 2e helft zette dit zich door. De Sjoeters namen nu het initiatief en libero kapitein Danny Vrydag stuwde zijn ploeg vooruit. Eerst trapte Frank op de paal en even later werd een mooie aanval via Jurgen en Kristof door Danny Vrydag bekroond met een mooi kopbaldoelpunt. De Sjoeters gingen nu zelfs op zoek naar de winnende treffer maar moesten blijven oppassen voor de counters vd thuisploeg. Het bleef uiteindelijk bij een 1-1 gelijkspel waarmee de Sjoeters tevreden moesten zijn.

Zat 8 okt  Hulst – Sjoeters B   0-0

Na de nipte 1-0 nederlaag vorige week bij Bleuken Merchtem moest de B ploeg nu opnieuw op verplaatsing naar Lebbeke om FC Hulst partij te geven. De thuisploeg had in haar eerste 2 matchen nog niet gescoord en dit werd ook al snel duidelijk in deze wedstrijd. De Sjoeters probeerden te voetballen en kansen af te dwingen maar de thuisploeg gaf niet veel ruimte weg door het speelveld zo klein mogelijk te maken voor eigen doel. Zowel voor als na de rust werden heel wat kansen gemist door de Sjoeters en wanneer je niet scoort kan je ook niet winnen in voetbal. Het bleef dan ook bij een troosteloos gelijkspel. Hopelijk brengt de volgende (thuis)match de kentering.