SUCCESVOLLE START SEIZOEN VOOR SJOETERS!!!

Vr 7 sept  Mazenzele – Sjoeters Dames   1-1

Vrijdagavond startten onze meisjes met een vernieuwde ploeg aan de competitie. Er stond meteen de moeilijke verplaatsing naar Mazenzele op het programma. Hoewel de thuisploeg het meeste balbezit had, creëerden onze meisjes de beste kansen. Zowel Nele B. als Stien stuitten op de keepster. Wanneer je zelf de kansen niet kan afmaken, valt de goal aan de overkant. Na een onterechte toegekende inworp kon Mazenzele de score openen met een afgeweken afstandsschot. Ook na de pauze kregen we hetzelfde spelbeeld waarbij Mazenzele alleen met verre doelpogingen Els kon bedreigen, maar wel veloverwicht had. Opnieuw waren de grootste kansen voor onze meisjes waarbij Nele B., na een mooi uitgesponnen actie via Liesbeth, Brit en Jolien, de score kon gelijk stellen. Even later pareerde de keepster een doelpoging van Nele B., die in de herneming nog de bal van de lijn gekeerd zag. Hoewel onze meisjes op voorsprong hadden kunnen klimmen, wist ook de thuisploeg te dreigen met enkele schoten die strandden op de deklat en de paal. Er werd uiteindelijk niet meer gescoord en dus eindigde de wedstrijd op een billijk 1-1 gelijkspel.
Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Lore François, Niky De Kegel, Liesbeth Booghmans, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaekers, Nele Van den Broeck, Tania Louage, Linzy Van Lier, Jolien De Donder, Nele Boonen, Sofie Vermeerbergen, Brit Storme, Lise Hoogewys.

Vr 7 sept  Sjoeters Recreatief – Affligem   4-1

Na de overwinning van vorige week thuis tegen Impegem Liedekerke (4-2) mochten de Sjoeters recreatief opnieuw thuis aantreden, deze keer tegen Affligem. De Sjoeters speelden een sterke partij en, ondanks de vele afwezigen, scoorde Serge na een mooie actie van Michael. Even later maakte Michael Esselens zelf er 2-0 van via een prachtig afstandsschot. Na de rust na ongeveer 10 min kon Serge opnieuw scoren (3-0). De bezoekers kwamen zowat 15’ voor tijd terug tot 3-1 maar Serge kon met een prachtige kopstoot zijn derde vd avond netten en de eindstand vastleggen op 4-1.

Zat 8 sept  Sparta den Bos Ternat – Sjoeters B   1-8

De eerste competitiematch werd een makkie voor de B ploeg van de Sjoeters. Met de rust stond het reeds 0-2 na doelpunten van Timothy en Kurt Robberechts. Na de pauze werd het al snel 0-3 via Timothy. De thuisploeg kwam niet in het verhaal voor maar scoorde toch onverwacht de 1-3. Van dan af scoorden de Sjoeters om de 5’. Eerst Lieven Goossens, dan Timothy, Kristof Vermoesen, Danny Vrydag en opnieuw Timothy die zijn vierde vd dag nette. Een vlotte overwinning dus voor de B ploeg.

Zat 8 sept  FC Depot Vlezenbeek – Sjoeters A   1-2

Naar de 1e competitiematch werd wat met gemengde gevoelens uitgekeken. Nadat de meest ervaren spelers van de A ploeg naar de B ploeg zijn overgestapt, beschikt coach Patrick Coudyser over een wel zeer jonge kern voor de A ploeg. Evenwel een groep met veel karakter! En dat bewees de ploeg in de eerste helft. Na een goeie 1e helft stond de A ploeg 0-2 voor via Jitse Meskens (2x). Na de rust drong de thuisploeg meer aan en kwamen de Sjoeters onder druk te staan. Verder dan de 1-2 kwam de thuisploeg evenwel niet en de eerste overwinning en de belangrijke 3 punten waren een feit! Een goeie start voor de A ploeg.

Vr  14 sept  20u15 Sjoeters Dames – Sparta Girls

Vr  14 sept  20u Sjoeters Recreatief – 't Vat Lebbeke

Zat  15 sept  15u30 FC Polonia – Sjoeters A

Zat  15 sept  15u Simca Boys Asse – Sjoeters B

MOSSELRESTAURANT SJOETERS!! Op 21, 22, en 23 sept op reservatie. Wie wil aanwezig zijn moet snel reserveren bij iemand vh bestuur voor maandag 17 sept. De plaatsen zijn beperkt.