De Sjoeters blijven winnen!

Zat 7 nov  JB United – Sjoeters A   2-3

De A ploeg van de Sjoeters blijft verbazen in de hoogste afdeling van het verbond. Op verplaatsing bij JB United, de voorbije 4 jaar tweemaal kampioen in eerste, werd opnieuw gewonnen. De wedstrijd werd betwist op een prachtig synthetisch terrein (van Bon Air) en al na 10’ kon Gerd Van Assche scoren op voorzet van Alfred. Alfred zelf kon een paar minuten later de 0-2 op het bord prikken. De thuisploeg, die dit seizoen een slechte start heeft genomen, bleef erin geloven en had veldoverwicht. Toch konden de Sjoeters na de rust er zelfs 0-3 van maken via Jimmy. Wie dacht dat de overwinning binnen was had het mis. Nog geen 2’ later stond het 1-3 en een kwartier voor tijd werd het via strafschop 2-3. De Sjoeters kregen het nog moeilijk maar hielden stand en halen zo maar liefst 13 op 15 de laatste 5 weken. De A ploeg staat nu zelfs op een onverhoopte 5e plaats.

Zat 7 nov  Caféboontjes B Asse – Sjoeters B   2-3

Na de verrassende maar verdiende overwinning van vorige week wilden de Sjoeters B bevestigen op verplaatsing bij de Cafeboontjes van Asse. Bart Dierickx kon al snel scoren met het hoofd. Voor rust miste Frank Uyttersprot nog een penalty voor de Sjoeters. Net achter de rust maakte de coach Dirk Kennis zelf met een prachtig schot in de winkelhaak er 0-2 van en zag het er goed uit voor de Sjoeters. Er werd echter slordig gespeeld en het werd 1-2. Niet veel later kon Sven Carlier een persoonlijke actie opzetten, de doelman dribbelen en de 1-3 op het bord prikken. Even voor tijd werd het nog 2-3 maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Hierdoor schuift de B ploeg eveneens op naar de 5e plaats.