AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 8 feb  Lambrecht Opdorp – Sjoeters Recreatief   0-7

Na meer dan 2 maand winterstop mochten de Recreatieven eindelijk weer voetballen, op verplaatsing bij Lambrecht uit Opdorp. Het werd een winterse match. De wedstrijd was nog niet goed begonnen of een sneeuwbui toverde de grasmat om tot een sneeuwtapijt. De Sjoeters startten sterk en na 5’ maakte topschutter Serge er 0-1 van. Michael deed hem dit 2’ later na (0-2). De thuisploeg kwam wat beter in de match zonder evenwel echt gevaarlijk te zijn. Nog voor de rust was de match gespeeld na een 2e goal van Michael. Na de pauze bleven de Sjoeters domineren. Ze hadden er duidelijk zin in. Bertrand maakte er 10’ na de rust 0-4 van en Serge mocht na de 0-5 gaan rusten. Opdracht volbracht. De collectief sterke prestatie van de ganse ploeg werd nog bekroond met 2 doelpunten van Kristof Vanderheyden die de eindstand vastlegde op 0-7.

Zat 9 feb  Legia – Sjoeters B   2-3

De nog ongeslagen B ploeg moest een moeilijke verplaatsing afwerken bij de Poolse ploeg Legia. Op kunstgras werd het een spannende match. Kurt Robberechts kon de Sjoeters op voorsprong brengen maar nog voor de rust werd die voorsprong omgebogen in een 2-1 achterstand. Het zag er even beroerd uit. Op slag van rust kon de B ploeg nog gelijkmaken via Bart. Na de pauze ging het spel op en af met wisselende kansen. Uiteindelijk konden de Sjoeters toch nog de drie punten meenemen naar Opwijk. Kurt Robberechts kon immers 5’ voor tijd scoren. Door deze overwinning blijven de Sjoeters B nog altijd ongeslagen op de 2e plaats, drie punten achter de leider maar met 2 matchen minder. Het blijft dus spannend.

Vr  15 feb  20u15 Herzele – Sjoeters Dames

Zat  16 feb  14u Sjoeters A – Sporting Boys

Zat  16 feb  15u30 Sjoeters B – Nickyspurters B

NIEUW INITIATIEF!!!! Vanaf maart elke 1e ZONDAG vd maand KANTINE OPEN van 10u30 tot 13u30. Voor een gezellige babbel en een lekkere pint! Kleedkamers beschikbaar voor sportievelingen (fietsers , lopers..). Dus… Iedereen welkom op ZONDAG 3 MAART van 10u30 tot 13u30 !!